Premià de Dalt

Huizen en appartementen te koop en te huur in Premià de Dalt

Lucas Fox Alella

Plaça de l’Ajuntament 7, baixos
08328 Alella
Spanje

Selectie van woningen aan de Premià de Dalt

Het charmante Catalaanse dorp Premia de Dalt, in de heuvels boven het kustplaatsje Premia de Mar is uitgegroeid tot een luxe woonwijk. Hier staan prachtige villa's die door de bekende ontwerpers en architecten ontworpen zijn, gerenoveerd landgoederen met grote uitgestrekte tuinen en prachtige nieuw gebouwde herenhuizen met 24 uur high-tech beveiliging, afgesloten parking, diner in de openlucht, een eigen zwembad en adembenemende uitzicht over de kust.

Premia de Dalt ligt op slechts 25 minuten van Barcelona. Treinaansluiting is beschikbaar vanuit het nabijgelegen kustplaatsje Premia de Mar. De snelweg met rechtstreeks verbinding naar Barcelona en de internationale luchthaven is rustig en makkelijk. Het nabijgelegen Premia de Mar heeft ook een jachthaven met ligplaatsen voor super-jachten en andere grote zeilboten.

Dit rustige dorp is bekend om zijn bloemen en planten industrie hierdoor heeft het dorpje een charmant schilderachtig landschap het hele jaar door.

Het vastgoed dat te koop is in Premia de Dalt zijn vaak grote landgoederen die kunnen worden gebruikt voor sportieve recreatie, hobby landbouw of paardensport activiteiten.

De jachthaven en de bijbehorende sportclubs organiseren een breed scala aan watersporten, marine activiteiten en een set aan recreatieve mogelijkheden.

Neem contact op met Lucas Fox voor een persoonlijke shortlist van het vastgoed in Premia de Dalt dat het best bij u past. Of bekijk de lijst met panden op deze pagina.

Google map

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now