Geselecteerde woning in Spanje

Wij bieden de beste luxe woning te koop en te huur aan op top locaties in Spanje: Barcelona, Mallorca, Ibiza, Madrid, Sitges en de Costa Brava. Lucas Fox helpt haar klanten om hun droomhuis te vinden door middel van een uitzonderlijke dienstverlening. Zoek via de onderstaande locaties woningen rondom onze Spaanse vestigingen, of maak gebruik van de zoekfunctie. Als u graag een van onze verkoop of verhuur agenten wil spreken om u te helpen of voor vragen over uw ideale woning, bel ons hoofdkantoor op (+34) 933 562 989.

Spanje is een land met iets minder dan 50 miljoen mensen, een sterke wereldwijde invloed en een rijke cultuur. Het land heeft een onstuimig verleden gehad, maar de democratie werd in 1976 hersteld.

Het vasteland van Spanje is bergachtig en het heeft een wereldberoemde kustlijn met prachtige stranden. Het klimaat is gevarieerd van droge warme mediterrane zomers in het zuidoosten tot een koeler natter zeeklimaat in het noorden. Ook de Balearen zijn deel van Spanje, met zijn vier belangrijkste eilanden Mallorca, Menorca, Ibiza en Formentera.

Het toerisme is van cruciaal belang voor de Spaanse economie. Elk jaar komen er meer dan 50 miljoen mensen naar de Costa del Sol, Asturië en Galicië. Ze bezoeken culturele juweeltjes zoals het Alhambra, themaparken zoals PortAventura, de bergen van de Sierra Nevada en steden zoals Madrid, Barcelona en San Sebastián.

Festivals zijn een groot onderdeel van het leven in Spanje. Er is voor ieder wat wils met religieuze vieringen, het wereldwijde muzikale Sonar festival en zowat alles daar tussenin zit. De gastronomie is een andere belangrijk aspect van het Spaanse leven, met restaurants van wereldklasse, een voorliefde voor zeedieren en een benijdenswaardige selectie van lokale wijn, cava, sangria, sherry en natuurlijk cerveza.

Google map

Bekijk andere aanbevolen locaties in Spanje.

Lucas Fox biedt een uitgebreid portfolio aan eigendommen in Spanje.

Voor meer informatie over onze locaties of eigendommen, contacteer ons hoofkantoor.

Lucas Fox Head Office

Pau Claris 108, pral.
08009 Barcelona
Spanje

tel. (+34) 933 562 989
fax (+34) 933 041 848
[email protected]

Zoek uit wat uw woning waard is met een gratis taxatie van een van onze specialisten.

Gratis woning taxatie

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst