Terms & Conditions

Algemene voorwaarden en condities

Deze website is beheerd en eigendom van Lucas Trading SL trading als Lucas Fox. Bij het gebruik van deze website  aanvaard u de condities en de voorwaarden die hieronder beschreven zijn. Lucas Trading SL is een Spaanse vennootschap geregistreerd in Spanje onder het nummer CIF B64125438. Ons geregistreerd kantoor bevindt zich in C/Pau Claris, 108, Pra 2, Barcelona, 08009, Spain.

Vrijwaringsclausule

Deze website beschrijft volgende diensten:

Verschaft internationaal, door Lucas Trading SL, een netwerk van geassocieerde entiteiten of beoefeningen (of het nu rechtsbekwaamheid of handelingsbekwaamheid is) die professioneel, commercieel, en residentieel vastgoed service aanbied. Deze internationale gevestigde bedrijven, samen met Lucas Trading SL, handelen onder de naam Lucas Fox.

Lucas Fox doet iedere inspanning om te verzekeren dat wat op de website staat accuraat en volledig is, toch is het alleen informatief bedoeld, het is dus eerder indicatief dan definitief. Daarom maken we geen expliciete of impliciete garantie van de juistheid, en zo ver dat toepasbare wetten het toelaten, wij ook geen verantwoordelijkheid dragen voor fouten, onvolledigheden of onjuistheden, ook niet voor verlies dat kan leiden tot directe of indirecte relevantie van zijn inhoud. Gebruikers van de website hoeven dan ook geen acties te ondernemen dat zich berust op informatie van de website. Lucas Fox kan correcties of updates toevoegen aan de website zonder voorafgaande kennisgeving.

Om de website beschikbaar te maken, Lucas Fox vestigt of impliceert geen enkele clientèle, financiële of professionele relatie. Door de website of door Lucas Fox, wordt er geen advies of andere professionele service verstrekt.

Onderbreking

Lucas Fox is niet verantwoordelijk en zal geen verplichting dragen voor enige virussen die u computer zou kunnen infecteren die door het downloaden van applicaties (ook .exe applications) van deze website.

Belangrijke informatie met betrekking op vastgoed die is weergegeven op de website.

  • Bijzonderheden: Elke bijzonderheid bij eigendommen zijn geen onderdeel van een contract. Vermeldingen van Lucas Fox in de bijzonderheden
  • Foto’s etc.: De foto’s geven enkel een beeld weer van het goed zoals zij zich bevinden op het tijdstip van het maken.
  • Regulaties etc.: elke verwijzing naar veranderingen, of het gebruik, van om het even welk onderdeel van het eigendom betekent niet dat plannen, bouwplannen of veranderingen is bekomen. Een koper of een leaser moet door inspectie of andere middelen te weten komen dat alle informatie juist is. 
  • BTW (VAT): de btw hoogte van het goed kan veranderen zonder voorafgaande kennis. Informatie van op de website van een goed kan op elk tijdstip veranderen.

Eigendomsmerk

Deze website is beheerd en gemaakt door Lucas Trading SL. Wanneer niets anders vermeld wordt, is alle informatie op de Lucas Fox website beschermd door eigendomsmerk en handelsmerk, en is eigendom en gelicenseerd door Lucas Fox. Het is verboden om inhoud te downloaden, weer te geven of te printen, bij uitzondering naar u eigen computer voor persoonlijk gebruik en niet voor zakelijk gebruik. U mag geen veranderingen aanbrengen aan de kaders of de inhoud van onze website.

Links

Doorverwijzingen op deze site kunnen leiden naar servers die onderhouden zijn door individuelen, anderen dan Lucas Fox. Lucas Fox stelt geen garantie van de juistheid, tijdsbehoud of de geschiktheid of elk ander aspect van informatie dat zich bevind op die servers, de inhoud van deze servers worden ook niet gecontroleerd of ondersteund.

Wanneer u verwijst naar onze website kunnen wij u verzoeken om de link discreet te verwijderen.   

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now