Nieuwbouw in Marbella en de Costa del Sol

Alle nieuwbouw op Marbella

We hebben 13 nieuwbouw beschikbaar in 5 locaties, met onder andere East Marbella, San Pedro de Alcántara & Nueva Andalucía

Google map

Nieuwbouw appartementen en villa's aan de Costa del Sol

Marbella heeft altijd synoniem gestaan voor luxueus leven. Thuisbasis van de Golf Valley, het stijlvolle Puerto Banús en maneges, met exclusieve winkel- en eetgelegenheden en kilometerslange zonovergoten kustlijnen, de reden is eenvoudig te begrijpen. Deze prachtige kustlijn is de thuisbasis van de lokale bevolking en een aanzienlijke internationale gemeenschap voor allen die willen genieten van de zon en een chique levensstijl die hier wordt geboden; het bouwen van hun huizen in avant-garde nieuwe appartementen en uitgestrekte open villa’s die geselecteerd zijn uit een reeks schitterende nieuwbouwprojecten.

De voordelen van de aanschaf van nieuwbouw appartementen en villa’s aan de Costa del Sol zijn onder meer de zeer hoge afwerkingen, eigentijdse architectuur en een schitterend interieur met alle luxe kenmerken. Vaak kunnen de kopers bij de aanschaf naar eigen smaak aanpassen met zorgvuldig uitgekozen inrichting en afwerking, zoals het toevoegen van een jacuzzi op het dakterras, het plaatsen van een extra grote garage of een verwarmd binnenzwembad bijvoorbeeld.

Enkele van de meest gewilde gebieden om onroerend goed aan te schaffen in Marbella aan de Costa del Sol omvatten Estepona, Benahavis, Nueva Andalucía, de beroemde Golden Mile en La Zagaleta, een van Europa’s meest prestigieuze verstedelijking. Strategisch gelegen om panoramisch uitzicht over zee te bieden en genoeg privacy, Maar toch binnen handbereik van voorzieningen, golfbanen en het strand, de beveiligde gemeenschappen in deze gebieden profiteren van 24-uurs beveiliging en over het algemeen vastgoedbeheer diensten waardoor ze de ideale tweede woning worden. Bewoners kunnen genieten van volledige rust, zowel thuis en als ze niet in hun woning verblijven.

Onze exclusieve nieuwbouw van Costa del Sol appartementen, herenhuizen en villa’s richten zich altijd op natuurlijk licht, privacy, uitzicht over zee en ruime open ruimten die voortdurend in verbinding staan met het exterieur, aangezien het warme klimaat uitnodigt om het hele jaar door buiten te leven. Grote terrassen met uitzicht over zee en aangelegde tuinen met zwembaden en waterpartijen die kenmerkend zijn voor de nieuwe woningen in Marbella.

Kies uit een breed portfolio van gloednieuwe villa’s in Marbella en de Costa del Sol met privé faciliteiten en high-end appartementen in uitstekende complexen met gemeenschappelijke zwembaden, tennis- en padelbanen, de nieuwste sportscholen, spa’s en speeltuinen voor de kinderen.

Het verwerven van onroerend goed aan de betoverende Costa del Sol is een zeer verleidelijke mogelijkheid voor degene die op zoek zijn naar een woning met een benijdenswaardige levensstijl en het kopen van een nieuwbouwwoning ontegenzeggelijk de beste optie is voor de veeleisende koper die niet wil schipperen als het gaat om kwaliteit, de nieuwste vastgoed ontwerpkenmerken, technologie en comfort. Bovendien geniet de slimme investeerder van het rendement op hun vastgoedinvestering van onze toplocaties.

Lucas Fox kan u helpen bij het spannende proces van het uitkiezen van de juiste woning die aan uw behoeften voldoet in een van onze prestigieuze nieuwbouwprojecten in Marbella. Ga uw gang en bekijk het geweldige aanbod van prestigieuze woningen die Lucas Fox aanbiedt in dit begeerde deel van de wereld.

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now