IdiliaTerram Prijs vanaf 406.000 € Nieuwe ontwikkeling

IdiliaTerram Appartementen, Axarquia, Malaga

  • Completion Q2 2026
  • Units available 5
  • Slaapkamers 2 & 3
  • Sizes from 98m²

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Axarquia, Malaga beschikt over prijzen vanaf 406,000 €

Het nieuwbouwproject Idilia Terram is gelegen in Rincón de la Victoria, een prachtige kustlocatie midden in de natuur. De ontwikkeling biedt een uitstekende bereikbaarheid en heeft een avant-gardistische architectuur. Dankzij de exclusieve locatie biedt Idilia Terram een fantastisch uitzicht op zee en ligt het op korte afstand van het strand; dit alles zonder de nabijheid van alle stadsdiensten op te geven.

Idilia Terram beschikt over 22 luxe woningen met twee en drie slaapkamers, elk voorzien van een garage en berging. De woningen van Idilia Terram onderscheiden zich door hun moderniteit, ruimtelijkheid, functionaliteit en uitzonderlijke kwaliteiten. Daarnaast hebben ze prachtige terrassen met een indrukwekkend panoramisch uitzicht op de zee.

Elke woning heeft een reeks voorzieningen die u totaal comfort bieden in uw dagelijks leven. De woningen beschikken over een volledig ingerichte keuken met Bosch apparatuur, van een keramische kookplaat, oven en koelkast tot een vaatwasser en wasmachine. Bovendien zorgen de LED-verlichting in verschillende kamers en de vloerverwarming door het hele huis, samen met het aerothermische systeem, voor een comfortabele en efficiënte omgeving. Als uitzonderlijke nieuwigheid wordt de Select-service aangeboden, waarbij elke eigenaar kan kiezen tussen verschillende soorten omgevingen, afhankelijk van zijn smaak, waardoor hij zijn huis in Idilia Terram verder kan personaliseren.

De ontwikkeling biedt een reeks netjes onderhouden gemeenschappelijke ruimtes die een ruimte bieden om te ontspannen en te ontspannen, zoals tuinen, kleine pleinen of het zwembad met een uitkijkpunt. Het Idilia Terram-zwembad, dat dit complex bekroont, heeft een strategische ligging met uitzicht op zee.

Idilia Terram biedt u een rustige en privéomgeving, maar ook dicht bij de stad Malaga en andere gemeenschappen. Malaga biedt het hele jaar door talloze culturele en amusementsactiviteiten, van gerenommeerde restaurants tot internationaal beroemde musea, filmfestivals, muziekevenementen zoals de Starlite, parken en voortreffelijke winkelervaringen.

Aan de andere kant ligt de ontwikkeling dicht bij de belangrijkste communicatieroutes, zoals de snelweg A7 en de N340a, evenals de internationale luchthaven van Malaga en het AVE-treinstation, waardoor verbindingen zeer praktisch zijn. Het centrum van Málaga, de zeilclub El Candado, Añoreta Golf en het natuurpark Montes de Málaga completeren de uitgaansmogelijkheden rondom Idilia Terram.

Neem contact op voor meer informatie.

Hoogtepunten:
  • Appartementen met 2 en 3 slaapkamers
  • Terrassen
  • Garage en berging
  • Gemeenschappelijke ruimtes
  • Selecteer Dienst
  • Aan Zee

Documentatie

IdiliaTerram Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Malaga, als een van de meest levendige steden aan de Costa del Sol, is een toeristische bestemming die een breed scala aan mogelijkheden biedt om van te genieten. Naast de mix van cultuur, historie, zon en strand kent de stad eindeloze educatieve mogelijkheden. In die zin is Malaga een stad met een breed onderwijsaanbod op het gebied van hoogwaardige internationale scholen. Daarom, als u op zoek bent naar kwaliteitsonderwijs voor uw kinderen, is Malaga een uitstekende optie voor u.

Aan de andere kant is Malaga ook een internationaal bekende toeristenstad met een internationale luchthaven die een groot aantal bestemmingen over de hele wereld bedient. Dit maakt de toegang tot de stad gemakkelijker voor zowel inwoners als bezoekers.

Als er echter iets is dat opvalt aan Malaga, zijn het de fenomenale stranden. Met ruim 160 kilometer kustlijn heeft de stad een grote verscheidenheid aan stranden: van kleine geïsoleerde baaien tot grotere, drukkere stranden.

Bekijk op kaart

IdiliaTerram Prijs vanaf 406.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Floor plan
Appartement 550.000 € Available Vloer 0 3 2 153m² 71m² Floor plan
Appartement 406.000 € Available Vloer 1 3 2 110m² 27m² Floor plan
Appartement 480.000 € Available Vloer 2 3 2 98m² 14m² Floor plan
Penthouse 564.000 € Available Vloer 3 2 2 176m² 109m² Floor plan
Penthouse 665.000 € Available Vloer 3 2 2 182m² 102m² Floor plan

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now