Lucas Fox Diensten

Lucas Fox biedt een volledig op maat gemaakte waaier van diensten aan, gericht op kopers, verkopers, huurders, verhuurders, beleggers en ontwikkelaars.

Sinds het kantoor werd opgericht in 2005, heeft Lucas Fox zich gepositioneerd als toonaangevend expert op de Spaanse vastgoedmarkt. Ons team van professionals uit de vastgoedwereld produceren tweejaarlijks diepgaande marktrapporten en officiële statistieken, samen met de analyse van onze bestuurders geeft dit een nauwkeurig en up-to-date beeld weer van hoe de markt elk kwartaal presteert.

Wij bieden bovendien een op maat gemaakte residentiële dienstverlening aan niet-EU-kopers die willen genieten van de onlangs goedgekeurde "Golden Visa" wetgeving. We hebben een gespecialiseerd in-house team die de aanvragers door het volledig proces begeleiden, van elke administrative instantie tot het geven van juridisch advies, alsmede het vinden van de ideale woning.

Excellent in klantenservice en expertise

Als het gaat om de verkoop of aankoop van onroerend goed of zelfs residentiële lange termijn verhuur is ons niveau qua klantenservice ongeëvenaard. Ons ervaren internationaal team van meertalige professionals zal zorgen voor een op maat gemaakte en persoonlijke ervaring.

Onze officiële website bereikt meer dan 80.000 online bezoekers per maand verspreid over 7 verschillende talen. Deze uitgebreide online aanwezigheid stelt ons in staat om ervoor te zorgen dat de woningen gericht zijn op de meest geschikte kopers, en op die manier krijgen de panden maximale blootstelling aan Lucas Fox's nationaal en internationaal netwerk van agenten en contacten. Bovendien hebben wij uitstekende partnerships met toonaangevende hypotheekmakelaars om onze klanten te ondersteunen bij een veilige financiering van hun woning door de juiste hypotheekmakelaars aan te bieden. 

In 2014 starte Lucas Fox met een nieuw merk en online magazine LFStyle als antwoord op de groeiende vraag van internationale klanten die meer willen weten over de levensstijl en de culturele voordelen in Spanje. Geschreven voor degene met een passie voor de Spaanse cultuur en immo en een zorgvuldig samengestelde selectie aan artikels waardoor de blog momenteel een groeiend aantal unieke bezoekers per maand aantrekt.

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now