Wonen in Spanje

In 2013 werd een nieuwe wet goedgekeurd waarbij niet-EU-burgers een verblijfsvergunning krijgen bij de aankoop van een woningen (zonder lening) van 500 duizend euro of meer.

Het langverwachte "Gouden Visum" heeft de deur geopend voor duizenden potentiële beleggers die willen profiteren van het Spaanse historisch dieptepunt in de vastgoedprijzen en tal van lifestyle voordelen, hoofdzakelijk gericht op Russische en Chinese kopers en investeerders van uit het Midden-Oosten, met ook belangstelling uit de VS, India en Latijns-Amerika.

Lucas Fox biedt een op maat gemaakte dienstverlening aan niet-Eu-bewoners aan, met een gespecialiseerd team met als doel om de beste onroerende goederen te presenteren aan nieuwe inwoners. Onze experts zullen u begeleiden bij elke stap van het proces, met inbegrip van administratie of taalkwesties, aanbevolen juridische diensten en advocaten, alsmede hulp bij verhuur van de woning zodra de aankoop voltooid is.

Voordelen van inwoner te zijn in Spanje:

  • Visumvrij reizen naar Spanje
  • Mogelijkheid om zelf een woning te bezitten in een bloeiende vastgoedmarkt
  • Hiermee kunt u gemakkelijk reizen binnen de 26 Schengenlanden
  • Toegang tot het uitstekende infrastructuur van Spanje (met inbegrip van de voortreffelijke medische zorg) en transportverbindingen evenals enkele van de beste internationale scholen van Europa, die hier gevestigd zijn.
  • Aanvragers komen in aanmerking om hun echtgenoten en kinderen mee te nemen.
  • De verblijfsvergunning bevat nu ook het recht om te werken in Spanje.

Next step

Voor meer informatie over de aankoop van onroerend goed en het bekomen van een verblijfsvergunning, kunt u terecht op onze website ResidencyinSpain of email naar: [email protected].

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now