Financier uw eigendom

Er bestaan verschillende hypotheek producten op de markt en het is niet evident om te weten waar te beginnen. Ten tweede is het vinden van de juiste woning aan de juiste aankoopprijs en het kiezen van jouw hypotheekkantoor, mogelijks de belangrijkste beslissing die u zal moeten maken in het aankoopproces.
Recente jaren is er een dalende trend van de interesten en in vele gevallen een goede wisselkoers tussen de Euro en de andere wereldwijde valuta's wat in u voordeel kan spelen. 

Mortgage Direct

Lucas Fox werkt samen met Mortgage Direct, Spanjes marktleider in het uitgeven van hypotheken. Het team, dat aangestuurd wordt door Kevin Monger en Katherine Walkadine, hebben zeer goede contacten met zowel lokale als overzeese hypotheekverstrekkers om voor de beste deals te zorgen.

Mortgage Direct handelt in producten voor elke klant, van over heel de wereld. Mortgage Direct is dan ook in de mogelijkheid om exclusieve en soms complexe deals te bewerkstelligen.

Bezoek de Mortgage Direct website of bel +34 963 15 60 11 voor meer informatie.

Financial North

Een andere partner van Lucas Fox is Financial North, om onze klanten te voorzien van een brede inkijk in de hypotheekmarkt. Financial North biedt een brede waaier aan competitieve hypotheken voor niet locale en locale investeerders met flexibele voorwaarden, prijs en terugbetalings condities.
Zij streven naar zo weinig mogelijk papierwerk en bieden overseese klanten een transparant en duidelijk proces aan.

Bezoek de Financial North website of contacteer Alberto Golder via +34 685 528 734 voor meer informatie.

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now