Geselecteerde woning in Barcelona stad

Barcelona is de tweede grootste stad in Spanje in de provincie Catalonië. Sinds het succes van de Olympische Spelen in 1992 heeft het consistent zijn positie als Europa's nummer één gehouden om er te werken en te wonen.

Ondanks het feit dat de metropool vergelijkbare grote heeft met Munchen en Romen en een populatie van 5 miljoen inwoners bezit, geniet de stad van een aangename open structuur en levensstijl. Barcelona heeft het allemaal, de grootste concentratie van de Gotische architectuur in Europa gecombineerd met eigentijdse kunst en design, tot buurtmarkten, rijke gastronomie en een levendig nachtleven.

Barcelona is eveneens ook een belangrijke business hub en het handels centrum, Fira Barcelona, houdt 's werelds grootste handelsbeurzen en conferenties, het hele jaar door.

De stad is verdeeld in een aantal verschillende buurten of 'barrios', waar elke plaats zijn eigen sfeer en geschiedenis heeft.

Met zijn zacht klimaat, werelbekende architectuur en de groeiende reputatie als Europa's hoofdstad op vlak van innovatie, creativiteit en gastronomie, blijft het aantal vastgoedinvesteerders in Barcelona stad groeien, als twede verblijf, als investering met verhuurmogelijkheden of als permanente verblijfplaats.  

Lucas Fox biedt een uitgebreide portfolio luxe vastgoed te koop en te huur aan in de stad Barcelona, gaande van appartementen in het stadscentrum in het exclusieve Eixample, designer penthouses aan het strand un het Diagonal Mar gebied tot mooie familie woningen met privé tuinen en zwembaden in de vooraanstaande wijken van Zona Alta en Pedralbes. 

Google map

Bekijk andere aanbevolen locaties in Barcelona stad.

Lucas Fox biedt een uitgebreid portfolio aan eigendommen in Barcelona stad.

Voor meer informatie over onze locaties of eigendommen, contacteer ons hoofkantoor.

Lucas Fox Alella

Plaça de l’Ajuntament 7, baixos
08328 Alella
Spanje

tel +34 935 952 490
fax +34 933 041 840
[email protected]

Lucas Fox Barcelona

Pau Claris 108, pral.
08009 Barcelona
Spanje

tel +34 933 562 989
fax +34 933 041 848
[email protected]

Zoek uit wat uw woning waard is met een gratis taxatie van een van onze specialisten.

Gratis woning taxatie

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst