Barcelona stad

Selectie van woningen aan de Barcelona stad

Barcelona is de tweede stad van Spanje in de provincie Catalonië. Barcelona staat altijd bovenaan in de ranglijsten van populaire plaatsen in Europa om te wonen en te werken.
Ondanks het feit dat de metropool in grote vergelijkbaar is met Munchen en Rome en een populatie van 5 miljoen inwoners heeft, geniet de stad van een aangename open structuur en levensstijl.

Barcelona heeft het allemaal, de grootste concentratie van de Gotische architectuur in Europa gecombineerd met eigentijdse kunst en design, tot buurtmarkten, rijke gastronomie en een levendig nachtleven.

Barcelona is eveneens ook een belangrijke business hub en handelscentrum. Fira Barcelona, de lokale beurs, biedt het hele jaar door 's werelds grootste handelsbeurzen en conferenties.
De stad is verdeeld in een aantal verschillende buurten of 'barrios', waar elke plaats zijn eigen sfeer en geschiedenis heeft.

¬Met zijn zachte klimaat, werelberoemde architectuur en de groeiende reputatie als Europa's hoofdstad op gebied van innovatie, creativiteit en gastronomie, blijft het aantal vastgoedinvesteerders in Barcelona stad groeien. Of het nu om permanente verblijfplaats, een tweede woning, of investering met verhuurmogelijkheden gaat. Barcelona is een favoriet.

Lucas Fox biedt een uitgebreid portfolio luxe vastgoed in de stad Barcelona. Zowel te koop als te huur. Ons aanbod varieert van appartementen in het stadscentrum in het exclusieve Eixample, designer penthouses aan het strand van het Diagonal Mar gebied, tot mooie familie woningen met privé tuinen en zwembaden in de vooraanstaande wijken van Zona Alta en Pedralbes.

Google map

Bekijk ook deze prachtige locaties aan de Barcelona stad.

Lucas Fox biedt een uitgebreid aanbod aan woningen aan de Barcelona stad.

Voor meer informatie over ons aanbod en de specifieke locaties, neem contact op met.

Lucas Fox Alella

Plaça de l’Ajuntament 7, baixos
08328 Alella
Spanje

tel +34 935 952 490
fax +34 933 041 840
[email protected]

Lucas Fox Barcelona

Passeig de Gràcia 78, Principal 2º
08008 Barcelona
Spanje

tel +34 933 562 989
fax +34 933 041 848
[email protected]

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now