Pedralbes

Selectie van woningen aan de Pedralbes

De huizen in Pedralbes zijn gelegen in een van de meest exclusieve buurten van Barcelona. Er zijn veel vrijstaande en halfvrijstaande huizen. Deze hebben vaak zwembaden, tuinen en een eigen terras. De woningen in Pedralbes zijn geschikt voor gezinnen en ondernemers die op zoek zijn naar een eigen veilige en internationale omgeving om te wonen.

Een van de meest exclusieve straten in de stad, Avenida Pearson, biedt een breed scala chique winkels en eetgelegenheden. Ook in deze wijk staat het Monasterio de Pedralbes (Pedralbes klooster) een van de meest waardevolle Catalaanse gotische bouwwerken in Barcelona.

Huizen in Pedralbes zijn ideaal voor gezinnen. Er is genoeg ruimte en vaak zijn er dienstkwartalen voor eventuele kindermeisjes of andere inwonende hulp. In de buurt van alle woningen in Pedralbes zijn verschillende internationale en engels sprekende scholen waaronder St Pauls, St Peters en de Kensington School. De luchthaven ligt op slechts 15 minuten rijden en is makkelijk te bereiken.

Gelegen op de rand van de Zona Alta maakt Pedralbes de meest exclusieve wijk van Barcelona. Het is een van de weinige wijken in Barcelona waar u grote vrijstaande luxe huizen kunt kopen met tuinen en zwembaden.
De wijk bestaat uit enkele hoofdstraten met winkels, bars en restaurants. Het merendeel van de Pedralbes is verdeeld over de glooiende hellingen van de Collserola bergketen en biedt een duizelingwekkend uitzicht over de stad en op de Middellandse Zee.

Het vastgoed in Pedralbes staat vooral in het exclusieve Avenida Pedralbes en Avenida Pearson en hebben een van de hoogste vastgoed prijzen van Barcelona.

De Real Club de Polo en Real Club de Tennis zorgen ook voor de exclusiviteit van de wijk, Pedralbes. Bovendien door de nabijheid van internationale scholen maakt het Pedralbes tot een zeer populair gebied voor internationale gezinnen die op zoek zijn naar een huis in Barcelona.

Huizen in Pedralbes zijn vaak kwalitatief hoogwaardige nieuwbouw luxe constructies met een grote hoeveelheid leefruimte, particuliere tuinen, zwembaden en garages.

Het is ook mogelijk om oudere nog niet gemoderniseerde huizen met grote stukken grond te kopen. Af en toe zijn er in Pedralbes ook bouwgronden te koop. Op zo een kavel is het mogelijk om uw droomwoning naar eigen wens te ontwerpen en bouwen.

De appartementen in Pedralbes zijn groot en hebben meestal onderkomens voor de hulp. Sommige appartementen vereisen een beetje modernisering.

Door de laagbouw en ruime indeling van de appartementenblokken is er een uitstekende natuurlijke lichtinval in de appartementen. De meeste appartementen hebben ook een ondergrondse parkeergarage in hetzelfde of in een nabijgelegen gebouw.

Er zijn diverse buslijnen, een tram en goede verbindingen naar de stad en naar de internationale luchthaven van Barcelona.

Google map

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now