Ibiza

Selectie van woningen aan de Ibiza

Ibiza, één van de mooiste eilanden ter wereld

Ibiza is een zeer bijzonder en populair eiland met eindeloze mogelijkheden. Een eiland van uitersten. Naast het drukke uitgaansleven met de beste clubs en hipste feesten biedt Ibiza ook rust en een prachtige natuur, oude karakteristieke steden en witte zandstranden met helderblauw water.

Wilt u een huis kopen op Ibiza? Of bent u op zoek naar een vakantiehuis? Lucas Fox Ibiza presenteert met trots een uitgebreide selectie van luxe villa's en penthouses op het eiland. Exclusieve woningen met fantastische panoramische uitzichten over de authentieke dorpjes, de mooiste stranden en baaien of de prachtige natuur van Ibiza.

Lucas Fox biedt karaktervolle landhuizen met een eigen zwembad en een fraaie tuin, een modern appartement direct aan het strand en van alle gemakken voorzien of een idyllische woning. Bekijk onze selectie en ontdek de eigentijdse luxueuze huizen en elegante penthouses die u bij ons kunt kopen of huren.

Ook beschikken wij over een groot aantal bouwkavels op Ibiza, in de schitterende binnenlanden of met spectaculaire uitzichten over de zee en kustlijn. Of u nu op zoek bent naar een kavel om uw droomhuis te construeren of een perceel in een exclusieve zone, wij bieden u het type kavel dat u zoekt.

Bij Lucas fox vindt u uw droomhuis op Ibiza; Ibiza stad, Santa Gertrudes, Sant Josép, Sant Eularia en het meer rustieke noorden van het eiland, zoals Sant Juan en Sant Joan.

Google map

Bekijk ook deze prachtige locaties aan de Ibiza.

Lucas Fox biedt een uitgebreid aanbod aan woningen aan de Ibiza.

Voor meer informatie over ons aanbod en de specifieke locaties, neem contact op met.

Lucas Fox Ibiza

Avenida Sant Josep de sa Talaia 66
07800 Ibiza
Spanje

tel +34 971 590 630
[email protected]

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now