LFStyle - Life inspired

In 2014, Lucas Fox starte met een nieuw merk en online magazine; LFStyle, dat een antwoord is op de groeiende vraag van internationale klanten die meer willen ontdekken over de levensstijl in Spanje en de vele culturele bezienswaardigheden.

Geëdit door voormalig BBC-journaliste Carrie Frais, LFStyle bevat insiders, gidsen, interviews, bestemmingsgidsen, verhuis verhalen, recensies en nog veel meer. Gericht op liefhebbers van vastgoed en de Spaanse cultuur, zijn de artikelen zorgvuldig bewertk met unieke content die het onderscheidend en stijlvolle leven van de lezers weerspiegelt. Het is een go-to referentie voor buitenlandse kopers die op zoek zijn naar onroerende goederen voor een tweede woning in één van de meest wenslijke bestemmingen van Spanje.

LFStyle bevat unieke inhoud, geschreven door een aantal van Europa's meest gerespecteerde culinaire, reis en vastgoed journalisten, die gezamenlijk voor prestigieuze magazines zoals Condé Nast Traveller, The Telegraph, The Sunday Times en vele anderen hebben geschreven. Wij voorzien regelmatig lifestyle interviews, verhuis verhalen, foto dagboeken, artikelen over woningtrends en nieuwigheden over lokale bedrijven en ondernemers.

Lucas Fox is onlangs ook gestart met het versturen van een LFStyle nieuwsbrief, wat neerkomt op een maandelijks overzicht van de leukste nieuwigheden, in samenwerking met partners van Lucas Fox.

Schrijf je in voor de LFStyle nieuwsbrief en mis geen enkel artikel meer.

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now