Residentiële vastgoedmarkt

De commerciële afdeling van Lucas Fox is gericht op transacties op de kapitaalmarkt en werd opgericht om het groeiende klantenbestand te dienen dat bestaat uit internationale particulieren en investeerders die op zoek zijn naar een woning met investeringsmogelijkheden in Spanje.

Ons gespecialiseerd team is in staat om oplossingen op maat aan te bieden voor alle problemen in verband met residentie in Spanje. Door onze diepgaande lokale marktkennis en onze ervaring door de verkoop en de marketing van gerealiseerde projecten, zijn wij in staat om een uitgebreid service platform aan te bieden gaande van het inkopen van woningen en bouwpercelen voor projectbouw tot aanvullende diensten zoals het leveren van consultancy, taxaties en marktanalyses. 

Barcelona, Madrid, Marbella, Ibiza en Valencia kennen op dit moment een toenemend aantal nieuwbouwprojecten dat gebouwd worden. In alle gebieden wordt grotendeels van de nieuwbouwwoningen op plan verkocht en bijna altijd aan de vraagprijs, waaruit blijkt dat het herstel van de vastgoedmarkt goed op weg is.

Lucas Fox's kapitaalmarkt-klanten zijn opdrachtgevers van toonaangevende internationale en nationale projectontwikkelaars, eigendom investeerders, private equity investeerders, family bedrijven en vermogensbeheerders.

Enkele recente nieuwe ontwikkelingen waar wij mee aan hebben gewerkt zijn; Casp 33, Balmes 141, Casa Burés, Marlet 1 en Villas Bonanova in Barcelona en Manuel Cortina 1 en José Abascal 48 in Madrid.

Lucas Fox beschikt over een ervaren in-house research team die in staat is om gedetailleerde studies te produceren op de huidige markt, evenals een zeer bedreven in-house Marketing en PR-team, die op maat gemaakte marketing campagnes opstellen waardoor investeerders zo snel mogelijk hun eigendommen kunnen verkopen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze residentiële nieuwbouwprojecten.

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now