Verkoop of verhuur uw eigendom

Met meer dan 10 jaar ervaring in de Spaanse vastgoedmarkt heeft ons uitgebreid, meertalig professioneel team, diepgaande kennis over de lokale vastgoedmarkt in alle regio's.

Wij hebben een groeiende database met nationale en internationale klanten die actief op zoek zijn naar vastgoed in Spanje bovendien is ons team in staat, door hun ervaring in pinpointing de juiste kopers aan de juiste woning, om er voor te zorgen dat u woning sneller kan verkocht worden.

Alle woningen in ons portfolio genieten van professionele foto's, vertalingen in het Engels, Spaans, Frans, Zweeds, Nederlands, Russisch en Arabaisch, evenals representatie op 's werelds toonaangevende portals (FT Property Listings, Rightmove, Kyero, Zoopla, Fotocasa, Idealista en anderen) en publicatie in onze maandelijkse newsletter, gekoppeld aan een database van meer dan 35 duizend klanten.

Eigendommen die een exclusief contract hebben met Lucas Fox genieten van:

  • Maximale weergave op de Lucas Fox website (meer dan 80 duizend maandelijkse bezoekers)
  • Een besproken eigendom in de maandelijkse newsletter
  • Video van de woning op de website en op de Lucas Fox YouTube Channel
  • Gepersonaliseerde e-brochure
  • Opnamen in de PR en offline reclamecampagnes
  • Pay–per–click campagne (adworks)

Contacteer ons voor een Gratis waardebepaling.

Één van onze ervaren schatters zal u voorzien van een gratis waardebepaling. Mail ons vandaag nog met jouw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk terug contact op met u.

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now