Uitverkocht
IdiliaMeraki Prijs vanaf 635.000 € Nieuwe ontwikkeling

IdiliaMeraki Huizen / Villa's, Axarquia, Malaga

  • Completion Q1 2024
  • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in Axarquia, Malaga beschikt over prijzen vanaf 635,000 €

Lucas Fox presenteert de nieuwbouwontwikkeling Idilia Meraki, in Rincón de la Victoria, op slechts 5 minuten van de zee. Het bestaat uit negen exclusieve halfvrijstaande woningen met drie en vier slaapkamers, klaar voor oplevering in 2024. Ze beschikken over privétuinen en de mogelijkheid om een jacuzzi te plaatsen, evenals een semi-kelderverdieping met ruimte voor minimaal twee parkeerplaatsen . Deze huizen zijn ingericht met de meest verfijnde afwerkingen en met een niveau van comfort aangepast aan de eisen van de 21e eeuw.

De woningen hebben een architectonisch ontwerp dat is ontworpen om zowel van binnen als van buiten te genieten van het prachtige uitzicht. In feite waaieren de huizen uit om optimaal te profiteren van het panoramische uitzicht op de omgeving, vooral richting de zee. Ze hebben allemaal een uitgebreide hoogbouwtuin, waardoor u van de omgeving kunt genieten zonder dat dit ten koste gaat van de privacy.

De binnenverdeling van de woningen is zorgvuldig ontworpen om grote terrassen en open woonkamers te bieden. Er worden open en flexibele ruimtes aangeboden waarmee u het beste uit elke hoek van het huis kunt halen. Verder beschikken de woningen over slaapkamers met ruimte voor een tweepersoonsbed, een toilet op de begane grond en twee complete badkamers. Daarnaast heeft de hoofdslaapkamer een eigen badkamer en een kleedkamer.

Bij Idilia Meraki is aan design en comfort gedacht, daarom zijn alle woningen voorzien van een compleet ingerichte keuken, vloerverwarming en andere kwaliteiten zoals een scherm en spiegel in de badkamers (voor uitgebreidere informatie zie het kwaliteitsrapport). Bovendien ondersteunt de promotie ook duurzaamheid. Alle woningen hebben een hoge energielabel B, wat niet alleen het milieu ten goede komt, maar ook een verlaging van de maandelijkse lasten met zich meebrengt.

Idilia Meraki, gelegen in Rincón de la Victoria, ten oosten van de hoofdstad van Málaga, biedt toegang tot prachtige stranden, de nabijheid van verschillende diensten en uitzonderlijke landschappen. Deze enclave biedt een perfecte omgeving om in te wonen, met het gemak dat het slechts vijf minuten verwijderd is van de zee en de geconsolideerde stedelijke gebieden. Bovendien biedt de strategische ligging snelle toegang tot de hoofdstad van Malaga, het AVE-station en de luchthaven via de wegen A-7 en N-340a. Met scholen, supermarkten en sportcentra in de buurt wordt Rincón de la Victoria gepresenteerd als een zeer praktische bestemming, voor een ontspannen verblijf zonder het comfort van het moderne leven op te geven.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Hoogtepunten
  • Herenhuizen met 3 en 4 slaapkamers
  • Privéterrassen en tuinen met de mogelijkheid van een jacuzzi
  • Open ruimtes
  • Exclusieve locatie vlakbij de zee
  • uitzicht op zee
  • Uitstekende kwaliteiten

Documentatie

IdiliaMeraki Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Het nieuwbouwproject Idilia Meraki bevindt zich in Rincón de la Victoria, op slechts vijf minuten van de zee en andere grote geconsolideerde stedelijke gebieden, zoals de stad Malaga. Daarom in een praktische omgeving voor wie op zoek is naar een rustig verblijf zonder het comfort op te geven van alle voorzieningen op loopafstand.

De locatie van Idilia Meraki biedt een breed scala aan diensten: educatieve centra, supermarkten, sportcomplexen en een uitgebreid aanbod aan entertainment voor het hele gezin. Voor golfliefhebbers is er vlakbij een golfbaan met 18 holes.

Bovendien bevindt het zich in een uitzonderlijk verbonden gebied. In slechts 20 minuten bereikt u de hoofdstad van Malaga en het AVE-station, en in 30 minuten bereikt u de internationale luchthaven van Malaga dankzij de directe toegang vanaf de wegen A-7 en N-340a.

Malaga, als een van de meest levendige steden aan de Costa del Sol, is een toeristische bestemming die een breed scala aan mogelijkheden biedt om van te genieten. Naast de mix van cultuur, geschiedenis, zon en strand, heeft de stad eindeloze onderwijsmogelijkheden voor gezinnen die hun kinderen kwalitatief hoogstaand onderwijs willen bieden.

Bekijk op kaart

IdiliaMeraki Prijs vanaf 635.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Tuin Floor plan
Villa - Verkocht Vloer 0 3 3 186m² 26m² 21m² -
Villa - Verkocht Vloer 0 3 3 201m² 34m² 86m² -
Villa 635.000 € Available Vloer 0 4 3 273m² 89m² 31m² Floor plan
Villa 705.000 € Available Vloer 0 4 3 290m² 89m² 44m² Floor plan
Villa 710.000 € Available Vloer 0 4 3 273m² 171m² 51m² Floor plan
Villa 810.000 € Available Vloer 0 4 3 300m² 98m² 93m² Floor plan
Villa 835.000 € Available Vloer 0 4 3 300m² 104m² 50m² Floor plan

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now