Serenity Nieuwe ontwikkeling

Serenity Appartementen, Sotogrande, Costa del Sol

  • Completion Q4 2025
  • Units available 4
  • Slaapkamers 2, 3 & 4
  • Sizes from 97m²
  • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Sotogrande, Costa del Sol

Serenity Alcaidesa presenteert moderne woningen met 1, 2, 3 of 4 slaapkamers, elk met een elegante stijl, gelegen in een weelderige, groene tuinoase. Welke woning u ook kiest, u zult de geavanceerde architectuur, het gastvrije ontwerp en het ongeëvenaarde uitzicht op de Middellandse Zee waarderen. Rondom uw nieuwe huis zijn open ruimtes versierd met uitgestrekte en uitnodigende terrassen. Uw woning wordt omgeven door bloeiende tuinen, met panoramische terrasdeuren die een adembenemend uitzicht bieden op het La Hacienda Links Golf Resort. Het is alsof u uw eigen tuin heeft die zich uitstrekt vanaf de buitenkant van uw eigendom.

Serenity Golf View Homes and Beach Club is strategisch gelegen naast de golfbanen. Binnen een korte wandeling bereikt u het onlangs gerenoveerde La Hacienda Alcaidesa Links Golf Resort. Uw hele gezin kan genieten van de internationaal gerenommeerde golfbanen van Alcaidesa, naast de prachtige stranden en uitgebreide recreatiefaciliteiten.

Documentatie

Serenity Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Ontdek La Alcaidesa, een prominente urbanisatie strategisch gelegen aan de westelijke Costa del Sol, binnen de gemeenten La Linea en San Roque (Sotogrande) in Campo de Gibraltar, provincie Cadiz. Dit beveiligde resort, opgericht begin jaren 90, beschikt over uitstekende stranden en een prachtig uitzicht op zee. Het is gunstig gelegen, op slechts 90 minuten rijden van de luchthaven van Málaga en ongeveer 30 minuten van de luchthaven van Gibraltar. Ontdek de allure van La Alcaidesa voor een onvergetelijke ervaring in het hart van de Costa del Sol

Bekijk op kaart

Serenity Nieuwe ontwikkeling

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now