VILLAGEVERDE Prijs vanaf 850.000 € Nieuwe ontwikkeling

VILLAGEVERDE Appartementen, Sotogrande, Costa del Sol

  • Completion Q2 2025
  • Units available 4
  • Slaapkamers 3, 4 & 5
  • Sizes from 100m²
  • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Sotogrande, Costa del Sol beschikt over prijzen vanaf 850,000 €

Appartementen met twee, drie en vier slaapkamers, samen met penthouses met vier en vijf slaapkamers, belichamen het toppunt van modern en open design. Deze woningen worden overspoeld met licht en beschikken over ongelooflijke dubbel georiënteerde of omhullende terrassen waar u kunt genieten van de warme Spaanse zon.

Deze royale appartementen beslaan een totale oppervlakte van 181 tot 524 vierkante meter en beschikken over vloerverwarming en Aerotherm-airconditioningsystemen, aangevuld met de nieuwste Italiaanse sanitaire voorzieningen en luxe keukens. Hun strakke en moderne interieurs integreren naadloos met prachtige terrassen, perfect om buiten te eten en te ontspannen. Zijontwerpen maken terrassen van minimaal 65 vierkante meter per woning mogelijk, naast ruime terrassen voor penthouses en privétuinen voor appartementen op de begane grond. Alle woningen zijn voorzien van twee privégarages en voldoende opslagruimte.

Documentatie

VILLAGEVERDE Nieuwe ontwikkeling

Ligging

La Reserva, het nieuwste verstedelijkte gebied in Sotogrande, wordt een prachtig schouwspel van hedendaagse architectuur naast smaakvolle Andalusische herenhuizen. De verhoogde ligging biedt voor de meeste woningen uitzicht op zee en biedt de beste vergezichten van Sotogrande. Doordat de kavelgroottes groter zijn, resulterend in een lagere bebouwingsdichtheid, creëert het gebied een gevoel van ruimte, privacy en vrijheid.

La Reserva ligt in het noordelijke deel van Sotogrande, met gemakkelijke toegang tot de naburige steden Gibraltar, Marbella en de luchthaven van Malaga, op slechts een uur rijden.

Bekijk op kaart

VILLAGEVERDE Prijs vanaf 850.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Tuin Floor plan
Appartement 1.250.000 € Available Vloer 0 3 3 144m² 135m² 65m² Floor plan
Appartement 850.000 € Available Vloer 1 0 0 100m² 56m² - Floor plan
Penthouse 2.350.000 € Available Vloer 3 4 4 205m² 318m² - Floor plan
Penthouse 3.500.000 € Available Vloer 3 5 5 205m² 365m² - Floor plan

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now