Laatste eenheden
Sabinas-La-Quinta Prijzen op aanvraag Nieuwe ontwikkeling

Sabinas La Quinta Appartementen, Quinta, Costa del Sol

  • Completion Q3 2025
  • Units available 1
  • Slaapkamers 2
  • Sizes from 220m²

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Quinta, Costa del Sol

Het vierde project in het Real de La Quinta Residential Country Club Resort, Sabinas, is volgens de ontwikkelaar het meest ambitieuze tot nu toe.

De constructie van Sabinas wordt voorgesteld in vier fasen, die overeenkomen met de 4 verschillende niveaus van de uitstekende heuvelpositie waarop het zal staan. Fase I zal bestaan uit 39 appartementen verdeeld over 4 lage gebouwen die een combinatie bieden van appartementen, begane grond met tuinen en penthouses die zijn ontworpen om de voordelen te bieden van gelijkvloers wonen in combinatie met solariums op het dak om zonovergoten wonen op zijn best mogelijk te maken . Dicht bij alle voorgestelde functies van het La Quinta Residential Country Club Resort.

Dit nieuwe residentiële project van exclusieve appartementen is toegewezen aan de internationaal gerenommeerde, maar lokaal geprezen architecten Villarroel Torrico, de creatieve kracht achter zoveel emblematische bezienswaardigheden in Marbella, zoals het Puente Romano Hotel en Marina Puente Romano.

De mix van crèmekleurig beton, hout en natuursteen weerspiegelt het omliggende platteland om gevoelens van harmonie met de prachtige natuurlijke omgeving te stimuleren. De ruime leefruimtes en grote terrassen creëren een gevoel van ruimte en vrijheid dat het buitenleven en het binnencomfort bevordert.

Sabinas ligt in Real de La Quinta, waar het uitzicht adembenemend is. Een luxe urbanisatie van 200 hectare tegen de berghelling, met villa's en appartementen. Een innovatief en praktisch 'smart life' zorgvuldig georganiseerd rond een hotel, restaurants, winkels, golfbaan en golfacademie, wellness, manege, boomgaarden en een sportmeer.

El Lago Club zal in 2025 een feit zijn en zich voegen bij de vier stedelijke ontwikkelingen die tegen die datum Real de La Quinta (Olivos, Quercus, Palmitos en Sabinas) zullen omvatten.

Op de webpagina van Lucas Fox vindt u slechts enkele van de appartementen en penthouses in Sabinas Real de la Quinta als voorbeeld. Aarzel dus niet om specifieke details te vragen die beantwoorden aan uw voorkeuren qua ligging, verdeling en terrasruimte.

Documentatie

Sabinas-La-Quinta Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Deze nieuwe ontwikkeling, in het Real de La Quinta Residential Country Club Resort, heeft een benijdenswaardige ligging in het meest zuidelijke deel van het land.

Het is elegant gelegen op een dominante heuvel en biedt een panoramisch uitzicht over de golfbaan en de Lake Club naar het hele resort, evenals de imposante berg La Concha en Marbella.

De zuidelijke toegang van het resort is dichtbij, waardoor Palmitos gemakkelijk toegang heeft tot de kust en wegverbindingen, terwijl het nog steeds geniet van een niveau van exclusiviteit dat zelden wordt aangetroffen.

Bekijk op kaart

Sabinas-La-Quinta Prijzen op aanvraag Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace
Appartement - Verkocht Vloer 0 2 2 214m² 73m²

Laatste eenheden

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now