MalagaTowersSB Prijs vanaf 1.600.000 € Nieuwe ontwikkeling

MalagaTowersSB Appartementen, west-malaga, Malaga

  • Completion Q4 2023
  • Units available 4
  • Slaapkamers 3 & 4
  • Sizes from 153m²
  • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in west-malaga, Malaga beschikt over prijzen vanaf 1,600,000 €

Lucas Fox presenteert Sierra Blanca Tower, een gebouw met een indrukwekkende hoogte van 80 meter en 21 verdiepingen dat gelegen is aan de frontlinie en in totaal 71 woningen herbergt.

Dit sublieme woonproject biedt drie typen woningen, gebouwd met de hoogste normen van kwaliteit en innovatie op de markt: Sky Apartment, Deluxe Apartment en Branded Penthouse. Alle woningen worden gekenmerkt door grote ruimtes, hoogwaardige afwerking en edele materialen. Ze genieten van een grote helderheid, omdat de kamerhoge ramen veel natuurlijk licht binnenlaten. Alle woningen hebben overdekte en buitenterrassen, met uitzicht op zee en op het zuiden. Sommigen van hen hebben een privézwembad

Zo bieden ze woningen aan met 1, 2, 3 slaapkamers met terrassen van gemiddeld 50 m² en woningen met 4 of 5 slaapkamers, met maximaal 4 badkamers en een oppervlakte van bijna 500 m² inclusief privéjacuzzi.

Elk detail is zorgvuldig geselecteerd om maximaal comfort en levenskwaliteit te garanderen: van het hoogwaardige gerectificeerde porselein, het binnenschrijnwerk in gebeitst eikenhout, het Schüco buitenschrijnwerk met uitzonderlijke thermische en akoestische isolatie, tot het hef- en/of vouwwerk schuifdeuren en ramen. Vermeldenswaard zijn ook de zonwering en gordijnen die worden aangestuurd door domotica en die de meeste kamers sieren. De keukens van het gerenommeerde Italiaanse merk Aster zijn daarentegen op maat te maken en voorzien van Miele-apparatuur. Verder zijn de appartementen ook voorzien van vloerverwarming, die werkt met een geavanceerd aerothermisch systeem, terwijl de airconditioning een hoge energie-efficiëntie garandeert.

Op dezelfde manier krijgen alle woningen een parkeerplaats toegewezen, hoewel sommige er zelfs vier hebben.

Sierra Blanca Tower biedt zijn eigenaren ook een reeks exclusieve diensten die een vijfsterrenresort waardig zijn, met de hoogste standaard van uitmuntendheid in Malaga, allemaal binnen handbereik. Deze voorzieningen omvatten een volledig uitgeruste spa met een natuurlijke dennensauna, een stoombad, hete stenen, een neveldouche, een tropische douche, een ijsfontein en een verwarmd binnenzwembad.

Het sportcentrum beschikt over een cardio- en krachttrainingsruimte, een verwarmd buitenzwembad met panoramisch uitzicht op zee, en een zonneterras met een overloopzwembad en een bar. Voor de kleintjes beschikt het gebouw over een kinderspeelkamer en een audiovisuele ruimte, terwijl professionals kunnen profiteren van de coworkingruimte.

Voor uw veiligheid heeft het gebouw een eigen ingang die 24 uur per dag wordt bewaakt en een conciërge die ook 24 uur per dag actief is. Uitmuntendheid in service is de norm bij Sierra Blanca Tower, waar een omgeving van absolute luxe is gecreëerd die alle verwachtingen overtreft.

Sierra Blanca Tower is aangekomen in Malaga met de vaste vastberadenheid om de imposante skyline van de stad opnieuw te ontwerpen. Málaga, een echte maatstaf aan de Costa del Sol, bekleedt het leiderschap op de mondiale ranglijst van de kwaliteit van leven in Spanje, en is bovendien een uitstekende culturele bestemming, met onder meer de gevierde Goede Week en de prestigieuze musea Picasso, Thyssen en Pompidou. anderen. .

Malaga onderscheidt zich ook als het epicentrum van buitenlandse investeringen in residentieel toerisme in ons land, dankzij de indrukwekkende transportinfrastructuur, waaronder de vierde drukste luchthaven van Spanje en de tweede belangrijkste cruisehaven aan onze kust. Haar positie als technologische stad met maximale economische groei in Spanje versterkt haar reputatie als bevoorrechte investeringsbestemming verder.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie.

Hoogtepunten

  • Appartementen van 1 tot 5 slaapkamers
  • Terrassen en garage
  • Exclusieve gemeenschappelijke ruimtes
  • Locatie aan de kust
  • Uitstekende kwaliteiten

Documentatie

MalagaTowersSB Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Dit prachtige gebouw is gelegen aan de kust, aan het strand, in het westelijke deel van Malaga, dat het meest spectaculaire uitzicht op de Middellandse Zee van Malaga biedt en uitstekende verbindingen met de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad.

De locatie is gewoonweg uitzonderlijk, met het ziekenhuis Quirón de Málaga, het sportpaleis Martín Carpena, het watercentrum Inacua, het racketcentrum Inacua, het stadion Ciudad de Málaga, het AVE-station Málaga-María Zambrano, de cruise- en sporthaven van Málaga faciliteiten, de internationale luchthaven Pablo Picasso in Málaga, het Teatro del Soho Caixabank, het Pompidou Museum, het Romeinse theater van Málaga, het Picasso Museum, het Málaga Techpark business technologiepark en het historische centrum, allemaal op loopafstand.

Bovendien wordt het gebied omringd door spannende projecten, zoals de Alfonso

Bekijk op kaart

MalagaTowersSB Prijs vanaf 1.600.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Floor plan
Appartement - Verkocht Vloer 13 3 3 153m² 33m² -
Appartement 1.600.000 € Available Vloer 13 3 3 153m² 33m² -
Appartement - Verkocht Vloer 15 3 3 171m² 39m² -
Appartement Prijs op aanvraag Available Vloer 17 4 5 324m² 83m² Floor plan
Appartement Prijs op aanvraag Available Vloer 19 4 4 375m² 107m² Floor plan

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now