HigueronNorthResidencesVillas Prijs vanaf 2.970.000 € Nieuwe ontwikkeling

HigueronNorthResidencesVillas Huizen / Villa's, Higuerón, Malaga

 • Completion Q4 2027
 • Units available 4
 • Slaapkamers 4
 • Sizes from 430m²
 • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in Higuerón, Malaga beschikt over prijzen vanaf 2,970,000 € en huur rendement van 5%

Lucas Fox presenteert Higueron Residences, een nieuwbouwproject dat de maximale uitdrukking van luxe en exclusiviteit vertegenwoordigt. Dit wooncomplex ligt naast het 5-sterrenhotel Higuerón, waar onze klanten van alle diensten kunnen genieten.

Higuerón Residences biedt de mogelijkheid om de woning te huren en het meeste uit uw investering te halen, met een groot winstgevendheidspotentieel voor de eerste drie jaar, waarbij wordt gestreefd naar een rendement op de investering van 5%.

Het project bestaat uit zes villa's aan de Middellandse Zee en omgeven door de inheemse vegetatie van het gebied.

Het project is gelegen in het Higuerón Resort, het meest exclusieve resort aan de Costa del Sol, waar het 5-sterren Higuerón hotel is gevestigd met zijn tien restaurants waar je een rondleiding door de gastronomie van de wereld kunt maken en kunt genieten van unieke culinaire ervaringen.

In de spa van Higuerón betreedt u een toevluchtsoord van vrede, harmonie en welzijn. U kunt genieten van verschillende behandelingen, zowel voor gezichts- als lichaamsverzorging. U heeft zelfs een team tot uw beschikking dat gespecialiseerd is in kappers en behandelingen voor elke gelegenheid.

Bij de bekroonde Higuerón Sport Club kunt u een actievere levensstijl leiden. Het is een exclusieve omgeving gecreëerd met de perfecte combinatie van buitenfaciliteiten met banen voor verschillende sporten zoals paddle-tennis, tennis, basketbal of volleybal. Daarnaast biedt het een fitnessruimte van 700 m² met de meest geavanceerde technologie, evenals een verscheidenheid aan groepsactiviteiten zoals Zumba, spinning en Pilates. Een plek om los te koppelen en alles te vergeten.

Op dezelfde manier voelt u de Middellandse Zee aan uw voeten op het strand voor de Higuerón Beach Club, de enige privéstrandclub in Malaga. Je hebt toegang tot een exclusief gebied waar je weer in contact kunt komen met de natuur en kunt genieten van het geluid van de golven, het zand en de zon.

Ontdek Higuerón Yachts, een unieke ervaring van zeilen door de Middellandse Zee wanneer je maar wilt.

Bovendien krijgt u bij de aankoop van uw huis een gratis levenslang Platinum Family-lidmaatschap, zodat u kunt genieten van de ongeëvenaarde voorzieningen ter plaatse van de Higuerón Sport Club en Spa, gelegen op slechts drie minuten lopen in oostelijke richting.

Geniet van uw nieuwe huis in het meest exclusieve resort aan de Costa del Sol. Neem contact op voor meer informatie.

Hoogtepunten:

 • 6 villa's met 4 slaapkamers
 • terrassen en tuinen
 • uitstekende kwaliteiten
 • Platinum-lidmaatschap bij de Higuerón Sport Club and Spa

Documentatie

HigueronNorthResidencesVillas Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Dit project bevindt zich op een strategische locatie, in het hart van de Costa del Sol, in een steeds populairder wordend gebied, waar exclusiviteit en de mediterrane levensstijl op meesterlijke wijze worden gemengd.

Op slechts een paar minuten van het huis vindt u de luchthaven van Malaga, het centrum van Fuengirola, Benalmádena en Marbella, met ongelooflijk rijke stranden en recreatiecentra zoals Tivoli World of Sea Life. Een ideale plek om te genieten van een uitstekende levensstijl.

afstanden
 • Carvajal-strand - 5 minuten
 • Carvajal Cercanías - 5 minuten
 • Stedelijk centrum van Benalmádena - 5 minuten
 • Centrum van Fuengirola - 10 minuten
 • Luchthaven Malaga - 20 minuten
 • Centrum van Malaga - 30 minuten

Bekijk op kaart

HigueronNorthResidencesVillas Prijs vanaf 2.970.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Floor plan
Villa - Verkocht Vloer 0 4 3 430m² 67m² -
Villa 2.970.000 € Available Vloer 0 4 3 430m² 67m² Floor plan
Villa - Verkocht Vloer 0 4 4 652m² 76m² -
Villa 3.750.000 € Available Vloer 0 4 4 632m² 76m² Floor plan

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now