Nieuwbouw in Málaga

Bij Lucas Fox zijn we trots om enkele van de beste onlangs gerenoveerde huizen en nieuwe ontwikkelingen te koop aan te bieden in Málaga.

Alle nieuwbouw op Centro / Malagueta

We hebben 4 nieuwbouw beschikbaar in 1 locaties, met onder andere

Google map

Nieuwbouwwoningen aan in Malaga

Malaga, de een na populairste stad van Andalusië, biedt een uitstekende levenskwaliteit en het beste winterklimaat van het vasteland van Europa. Lucas Fox biedt prachtige nieuwbouwwoningen aan in Malaga, inclusief woningen met ongelofelijk hoge standaarden met omheinde gemeenschappen met uitstekende gemeenschappelijke voorzieningen; allen op felbegeerde locaties.

Deze bruisende Andalusische stad is gelegen op een prachtige kuststrook die de thuisbasis is van de lokale bevolking en een aanzienlijke internationale gemeenschap. Aangetrokken door het schitterende weer, de heerlijke lokale keuken en de dynamische vrije tijd en culturele scène, kiezen kopers van onroerend goed ervoor om hun woningen te bouwen in gloednieuwe hedendaagse appartementen en grote open villa’s, geselecteerd uit een reeks voortreffelijke nieuwbouw.

De ontwikkeling van nieuwe woningen in dit gebied profiteert van 24-uurs beveiliging en vaak gemeenschappelijke zwembaden, kinderspeeltuinen, sportscholen, spa’s en zelfs diensten inzake eigendomsbeheer, wat ze de ideale afsluiten-en-weggaan tweede woning maakt in deze opwindende stad bij de zee.

Exclusieve nieuwbouwappartementen in Malaga, herenhuizen en villa’s focussen op het bieden van overvloedig natuurlijk licht, interieurs van hoge kwaliteit, privacy, panoramisch uitzicht over zee en vloeiende open leefruimtes met voortdurende interactie met de buitenzijde door het uitnodigende buitenleven het hele jaar door dankzij het lokale warme klimaat.

Ons ervaren team van onroerend goed professionals bij Lucas Fox zullen u graag helpen bij het kiezen van de juiste woning die voldoet aan uw behoeften met een van onze prestigieuze nieuwbouw in Malaga. Neem gerust een kijkje in de nieuwgebouwde woningen die te koop staan bij Lucas Fox in deze dynamische stad aan de kust en neem contact met ons op voor meer informatie.

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst