Nieuwbouw in Málaga

Bij Lucas Fox zijn we trots om enkele van de beste onlangs gerenoveerde huizen en nieuwe ontwikkelingen te koop aan te bieden in Málaga.

Nieuwbouw op malaga

West Malaga in Malaga

Tonen 19 Nieuwbouw

Higuerón in Malaga

Tonen 18 Nieuwbouw

Costa del sol oriental - Axarquia in Malaga

Tonen 10 Nieuwbouw

Malagueta - El Limonar in Malaga

Tonen 5 Nieuwbouw

Old Town - Soho in Malaga

Tonen 3 Nieuwbouw

Pedregalejo - Cerrado de Calderón in Malaga

Tonen 1 Nieuwbouw

Nieuwbouwwoningen aan in Malaga

Malaga, de een na populairste stad van Andalusië, biedt een uitstekende levenskwaliteit en het beste winterklimaat van het vasteland van Europa. Lucas Fox biedt prachtige nieuwbouwwoningen aan in Malaga, inclusief woningen met ongelofelijk hoge standaarden met omheinde gemeenschappen met uitstekende gemeenschappelijke voorzieningen; allen op felbegeerde locaties.

Deze bruisende Andalusische stad is gelegen op een prachtige kuststrook die de thuisbasis is van de lokale bevolking en een aanzienlijke internationale gemeenschap. Aangetrokken door het schitterende weer, de heerlijke lokale keuken en de dynamische vrije tijd en culturele scène, kiezen kopers van onroerend goed ervoor om hun woningen te bouwen in gloednieuwe hedendaagse appartementen en grote open villa’s, geselecteerd uit een reeks voortreffelijke nieuwbouw.

De ontwikkeling van nieuwe woningen in dit gebied profiteert van 24-uurs beveiliging en vaak gemeenschappelijke zwembaden, kinderspeeltuinen, sportscholen, spa’s en zelfs diensten inzake eigendomsbeheer, wat ze de ideale afsluiten-en-weggaan tweede woning maakt in deze opwindende stad bij de zee.

Exclusieve nieuwbouwappartementen in Malaga, herenhuizen en villa’s focussen op het bieden van overvloedig natuurlijk licht, interieurs van hoge kwaliteit, privacy, panoramisch uitzicht over zee en vloeiende open leefruimtes met voortdurende interactie met de buitenzijde door het uitnodigende buitenleven het hele jaar door dankzij het lokale warme klimaat.

Ons ervaren team van onroerend goed professionals bij Lucas Fox zullen u graag helpen bij het kiezen van de juiste woning die voldoet aan uw behoeften met een van onze prestigieuze nieuwbouw in Malaga. Neem gerust een kijkje in de nieuwgebouwde woningen die te koop staan bij Lucas Fox in deze dynamische stad aan de kust en neem contact met ons op voor meer informatie.

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now