Laatste eenheden
NexusResidences Prijs vanaf 415.000 € Nieuwe ontwikkeling

NexusResidences Appartementen, west-malaga, Malaga

  • Completion Q2 2025
  • Units available 3
  • Slaapkamers 3
  • Sizes from 135m²
  • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in west-malaga, Malaga beschikt over prijzen vanaf 415,000 €

Lucas Fox presenteert Nexus Residences, een exclusief nieuwbouwproject gelegen in Benalmádena, aan de Costa del Sol, met een fantastisch uitzicht op de zee en op korte afstand van het strand.

De ontwikkeling biedt 88 appartementen en penthouses met twee, drie en vier slaapkamers, met grote terrassen met prachtig uitzicht op zee. Daarnaast krijgt elke woning twee parkeerplaatsen en een berging toegewezen, voor meer gemak.

De woningen hebben grote ramen die uitkomen op het terras en veel natuurlijk licht binnenlaten. Op dezelfde manier hebben ze open ruimtes die natuurlijk licht laten stromen en een gevoel van ruimte bieden.

Elke hoek van deze woningen is met veel aandacht voor detail ontworpen, waarbij altijd wordt gedacht aan het realiseren van functionele ruimtes. Bovendien beschikken ze over energiecertificering klasse B, waardoor ze milieuvriendelijk, efficiënt zijn en aanzienlijk bijdragen aan de vermindering van de uitstoot en aanzienlijke besparingen realiseren. Om dit te bereiken is er gewerkt aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen, terwijl materialen en maatregelen zijn gebruikt om bij te dragen aan de efficiëntie ervan.

Nexus Residences biedt ook exclusieve gemeenschappelijke ruimtes, zoals zwembaden voor volwassenen en kinderen, groene zones, fitnessruimtes, speeltuinen en barbecueplekken. Dit zijn slechts enkele van de voorzieningen die u in dit exclusieve wooncomplex aantreft.

Neem contact op voor meer informatie.

Hoogtepunten:

  • Appartementen en penthouses met 2, 3 en 4 slaapkamers
  • Terrassen, parkeerplaatsen en bergingen
  • Energie-efficiëntie
  • uitzicht op zee

Documentatie

NexusResidences Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Nexus Residences ligt op een werkelijk uitzonderlijke locatie, naast de zee in Benalmádena, Costa del Sol. Het wooncomplex ligt op slechts 5 minuten rijden van de gouden stranden en daaromheen vindt u allerlei diensten, zoals ziekenhuizen, internationale scholen , natuurparken, uitgaanscentra en winkels. Zo ligt de jachthavenhaven slechts 4 kilometer verderop. Bovendien kunt u dankzij de strategische ligging in Benalmádena genieten van de schoonheid van de bergen, de rust van de stranden en toegang tot een groot aantal pittoreske Andalusische stadjes.

Voor golfliefhebbers is er de Costa del Sol, bekend als de Costa del Golf, met ruim 40 golfbanen tot uw beschikking binnen een half uur rijden, met gemakkelijke toegang tot de snelwegen A-7 en AP-7. De velden Benalmádena en Torrequebrada liggen echter respectievelijk slechts 3 en 5 kilometer verderop.

Voor natuurliefhebbers ligt het prachtige Paloma Park op slechts 3 kilometer afstand. Bovendien kunt u op slechts een klein eindje rijden pretparken voor het hele gezin bezoeken, zoals Sea Life op 4 kilometer afstand en Aqualand Torremolinos op 6 kilometer afstand.

De stad Malaga ligt op slechts 15 minuten afstand, met zijn ruime aanbod aan entertainment, cultuur en evenementen. Daarnaast heeft u ook snel toegang tot de steden Gibraltar en Granada. Het station Benalmádena-Arroyo de la Miel Cercanías ligt op slechts een steenworp afstand om uw reis te vergemakkelijken.

Bekijk op kaart

NexusResidences Prijs vanaf 415.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Tuin Floor plan
Appartement - Verkocht Vloer 0 3 2 125m² 49m² - -
Appartement - Verkocht Vloer 0 3 2 174m² 84m² - -
Appartement 415.000 € Available Vloer 0 3 2 135m² - 97m² Floor plan
Appartement 459.000 € Available Vloer 0 3 2 164m² - 96m² Floor plan
Appartement 490.000 € Available Vloer 0 3 2 193m² - 149m² Floor plan
Appartement - Verkocht Vloer 1 3 2 129m² 70m² - -
Appartement - Verkocht Vloer 1 3 2 162m² 99m² - -
Appartement - Verkocht Vloer 1 3 2 188m² 108m² - -
Appartement - Verkocht Vloer 2 3 3 131m² 42m² - -

Laatste eenheden

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now