ElyseaSuites Prijs vanaf 1.010.000 € Nieuwe ontwikkeling

ElyseaSuites Appartementen, west-malaga, Malaga

  • Units available 4
  • Slaapkamers 2 & 3
  • Sizes from 116m²

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in west-malaga, Malaga beschikt over prijzen vanaf 1,010,000 €

Lucas Fox presenteert met genoegen Elysea Suites, een exclusief nieuwbouwproject met 22 appartementen met twee en drie slaapkamers gelegen in Mijas Costa, Málaga. Het project biedt vanuit alle woningen een spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee en ligt op slechts drie minuten lopen van het strand.

De ontwikkeling biedt een grote verscheidenheid aan woningtypes, van appartementen op de begane grond met tuin en privézwembad en appartementen met terras en uitzicht op zee, tot penthouses met solarium en privézwembad; en allemaal inclusief een garageplaats en privéberging.

De woningen hebben een open ontwerp, vooral in het daggedeelte waar de woonkamer, eetkamer en keuken in één open ruimte zijn ondergebracht, om de ruimte te maximaliseren. Op dezelfde manier hebben ze grote ramen die natuurlijk licht door de ruimte binnenlaten en een warme en gezellige sfeer bieden. Alle appartementen hebben grote terrassen, zodat u buiten van het klimaat in de omgeving kunt genieten. Aan de andere kant genieten de woningen dankzij de verhoogde ligging van de ontwikkeling van een fantastisch uitzicht op de zee.

Ook de woningen beschikken over uitzonderlijke kwaliteiten. Geniet van een levensstijl die het beste van twee werelden naadloos combineert: de vredige sereniteit van het leven aan de kust en de moderne voorzieningen van een exclusieve gemeenschap.

De ontwikkeling biedt haar bewoners exclusieve toegang tot gemeenschappelijke ruimtes. Er wordt een indrukwekkend gemeenschappelijk zwembad aangeboden, waar u een verfrissende duik kunt nemen of de verbinding kunt verbreken. Op dezelfde manier heeft het een volledig uitgeruste fitnessruimte, zodat u uw trainingsroutine kunt voortzetten zonder dat u de deur uit hoeft. Zelfs voor degenen die willen ontspannen na een zware dag, heeft de gemeenschap een spa. In de tuinen is zorgvuldig een grote verscheidenheid aan soorten geselecteerd die het hele jaar door worden onderhouden en die deze buitenruimte met succes decoreren, voor uw plezier.

Bij Elysea Suites is aan de gevel een organische architectuur nagestreefd, maar aan de binnenkant rationeel. Op deze manier is er veel aandacht besteed aan terrassen, privétuinen, solariums en pergola's, terwijl de privacy van het huis wordt versterkt.

Om aan al uw verwachtingen te voldoen, bestaat de mogelijkheid om verschillende kamers in uw huis aan te passen, verbeteringen en verschillende opties in keukens en badkamers aan te brengen. U kunt kiezen uit de verschillende voorstellen die in het kwaliteitsrapport zijn opgenomen, of een voorstel opvragen dat binnen de reikwijdte van de uitvoering valt.

Vraag ons gerust om meer informatie, Lucas Fox helpt u graag bij het vinden van een droomhuis.

Hoogtepunten:

  • Appartementen met 2 en 3 slaapkamers
  • Terrassen en tuinen
  • Gemeenschappelijke ruimtes zoals zwembad en fitnessruimte
  • Uitstekende kwaliteiten
  • Goede locatie

Documentatie

ElyseaSuites Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Deze ontwikkeling is gelegen in het hart van de Costa del Sol, op slechts 3 minuten lopen van het strand. Daarnaast biedt de omgeving maar liefst zes golfbanen binnen een straal van 15 kilometer en talloze winkelcentra zoals El Corte Inglés of Miramar Shopping Center op minder dan 5 kilometer afstand. Op slechts 4 kilometer afstand ligt het treinstation van Fuengirola en op slechts 20 minuten afstand ligt de internationale luchthaven van Malaga.

De regio heeft een uitzonderlijk klimaat, met meer dan 300 dagen zon per jaar. Dit zonnige klimaat creëert de perfecte omgeving voor buitenactiviteiten het hele jaar door, zoals golfen, watersporten en wandelen. Bovendien is dit gebied rijk aan cultureel erfgoed. De Costa del Sol herbergt talloze musea, galerieën en historische monumenten die een opwindende culturele sfeer bieden, evenals het historische centrum van Malaga, op slechts 25 minuten van Elysea Suites.

Het gebied staat ook bekend om zijn ontspannen en vredige levensstijl. De Costa del Sol biedt een ongeëvenaarde levenskwaliteit, met een combinatie van een uitzonderlijk klimaat, rijke cultuur en aantrekkelijke levensstijlkenmerken.

Bekijk op kaart

ElyseaSuites Prijs vanaf 1.010.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Tuin Floor plan
Appartement 1.010.000 € Available Vloer 0 2 3 212m² 72m² 47m² Floor plan
Appartement 1.010.000 € Available Vloer 0 2 2 193m² 38m² 47m² Floor plan
Appartement 1.105.000 € Available Vloer 0 3 2 226m² 60m² 52m² Floor plan
Appartement - Verkocht Vloer 0 3 4 222m² 27m² 22m² -
Appartement - Verkocht Vloer 1 2 2 113m² 32m² - -
Appartement - Verkocht Vloer 2 2 2 114m² 34m² - -
Penthouse 1.690.000 € Available Vloer 3 3 4 239m² 115m² - Floor plan
Penthouse 2.050.000 € Available Vloer 3 3 4 334m² 202m² - Floor plan

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now