THE-LIST Prijs vanaf 1.675.000 € Nieuwe ontwikkeling

THE LIST Huizen / Villa's, East Marbella, Costa del Sol

  • Completion Q4 2023
  • Units available 2
  • Slaapkamers 4
  • Sizes from 426m²
  • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in East Marbella, Costa del Sol beschikt over prijzen vanaf 1,675,000 €

De List Río Real is een nieuw wooncomplex dat bestaat uit 27 halfvrijstaande huizen met een uitstekende afwerkingskwaliteit.

Dankzij de helling van het stuk grond zijn de huizen op verschillende niveaus gebouwd om op te gaan in het landschap, waardoor een spectaculair, vrij uitzicht op de zee vanuit elk van de huizen wordt gegarandeerd.

Het project biedt 2 typen geschakelde woningen, met 4 en 5 slaapkamers, verdeeld over het souterrain, begane grond en eerste verdieping. Ze hebben ook een solarium met een privézwembad, met een fantastisch uitzicht op zee.

De garage is ondergronds, met een enkele toegang voor voertuigen vanaf de openbare weg, waardoor verkeerscirculatie binnen het landgoed wordt vermeden.

Het project staat garant voor indrukwekkende gemeenschappelijke ruimtes met een buitenzwembad voor gemeenschappelijk gebruik, ruime tuinen en brede paden naar elk huis. De gemeenschap zal ook bogen op een uitgebreide fitnessruimte, die toegankelijk is vanaf de bovenste verdieping van het gemeenschappelijke terras. De sportschool zal een Turks bad, sauna, massageruimte en kleedkamers en toiletten hebben, waarvan er één speciaal zal worden aangepast voor gemakkelijke toegang voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om het welzijn van nieuwe eigenaren te maximaliseren, biedt The List een breed scala aan diensten voor het comfort met een conciërgeservice die is aangepast aan de levensstijl van de eigenaren.

THE-LIST Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Rio Real is een van de gewilde wijken van Marbella. Gelegen net ten oosten van het stadscentrum en galoppeert op de rivier met dezelfde naam en de Rio Real Golf Course. Bij Río Real (Oost-Marbella), vindt u een prachtige omgeving met een spectaculair uitzicht, rust en privacy, op slechts een paar minuten afstand van alle voorzieningen, een winkelcentrum, Puerto Banus en stranden.

Bekijk op kaart

THE-LIST Prijs vanaf 1.675.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Tuin
Villa 1.675.000 € Available Vloer 1 4 5 426m² 157m² 21m²
Villa 1.775.000 € Available Vloer 1 4 5 438m² 157m² 12m²

De detailes van dit project kunnen onderworpen zijn aan veranderingen.

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now