Valencia

Selectie van woningen aan de Valencia

Lucas Fox Valencia werd opgericht in 2013 als gevolg van de toenemende vraag naar exclusieve woningen in de stad en de omliggende gebieden. Lucas Fox heeft veel woningen in Valencia, Ademuz, Alfinach en de Monasterios Puzol gebieden in het noordoosten van de stad.

Valencia, de derde grootste stad van Spanje, is strategisch gelegen op gelijke afstand van Madrid en Barcelona.

In valencia ligt een van de belangrijkste containerhaven aan de westelijke Middellandse Zee en een van 's werelds grootste vakbeurs centra, El Palau de Congresos. Er komen elk jaar weer een groot aantal internationale bezoekers naar Valencia voor het bedrijfsleven. Valencia heeft veel sportevenementen gehost, zoals de America's Cup wedstrijden, de Europese Grand Prix van de Formule 1 racen en het Valencia 500 tennistoernooi. Valencia heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een levendige aantrekkelijke stad met moderne faciliteiten en opmerkelijke toeristische attracties, zoals de Stad van Kunsten en Wetenschappen.

Met 300 dagen zon per jaar, een gemiddelde temperatuur van 18ºC, meer dan 20 km stranden en de heerlijke lokale gerechten is Valencia een populairde keuze geworden voor bezoekers uit Spanje, zowel als vakantiebestemming als permanente verhuizing.

Google map

Bekijk ook deze prachtige locaties aan de Valencia.

Lucas Fox biedt een uitgebreid aanbod aan woningen aan de Valencia.

Voor meer informatie over ons aanbod en de specifieke locaties, neem contact op met.

Lucas Fox Valencia

Calle Hernán Cortés 28
46004 Valencia
Spanje

tel +34 960 077 790
fax +34 933 041 848
[email protected]

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now