La Cañada

Huizen te koop in La Canada, Valencia

Lucas Fox Valencia

Calle Hernán Cortés 28
46004 Valencia
Spanje

Selectie van woningen aan de La Cañada

La Cañada is een woonwijk die behoort tot de gemeente Paterna, op slechts 15 minuten van Valencia stad en de internationale luchthaven. Lucas Fox heeft een uitgebreide portefeuille met huizen en villa's te koop in de wijk La Cañada, met voor elk wat wils en voor elke levensstijl.

La Cañada was oorspronkelijk een vakantiegebied voor de rijken in de 19e eeuw, die in de zomermaanden de stad ontvluchtten om zich te ontspannen bij hun privézwembaden en te genieten van de rust en stilte die hier geboden werd. Dit leidde tot de aanleg van de spoorlijn Valencia-Liría, die ook nu nog door het gebied loopt. Tegenwoordig is de wijk echter het hele jaar door een woonplaats voor veel gezinnen en de infrastructuur is zo gegroeid dat deze permanente bewoners alles hebben wat ze nodig hebben voor het dagelijkse leven. La Cañada onderscheidt zich door de kwantiteit en kwaliteit van de aangeboden diensten, waaronder internationale scholen, supermarkten, apotheken, banken, bars en de metrohalte. Het ligt ook op enkele minuten van vrijetijdscentra zoals Heron City of El Osito, met winkels, bioscopen en restaurants. De Scorpion Golf Club ligt ook op slechts 4 km afstand.

Bij Lucas Fox bieden we een prachtig aanbod van huizen en villa's in deze gewilde buurt, waaronder ultra-moderne nieuwbouwwoningen met een minimalistische stijl en een ontwerp gebaseerd op strakke lijnen en energie-efficiëntie. Gezien de geschiedenis van het gebied komen er af en toe historische huizen met charmante kenmerken op de markt, waar kopers die op zoek zijn naar een huis met geschiedenis en iets unieks erg blij mee zijn. Traditionele mediterrane villa's en renovatieprojecten, evenals bouwpercelen zijn ook te vinden op onze website. Deze woningen bieden meestal 3-5 slaapkamers, een overvloed aan woon- en ontspanningsruimte, privétuinen met zwembaden en veel ruimte om buiten te eten en privacy. Ideaal om te genieten van het heerlijke zonnige klimaat.

De aankoop van een van onze woningen in La Cañada is een ideale optie voor gezinnen die op zoek zijn naar hun eerste woning in de buurt van de stad Valencia, maar ook voor degenen die denken aan het kopen van een huis om te ontspannen tijdens de weekends en vakanties, weg van de stress van de stad, maar zonder afbreuk te doen aan een gemakkelijke toegang tot alles wat Valencia te bieden heeft.

Geniet van het bladeren door onze online catalogus van La Cañada eigenschappen en voel je vrij om contact op te nemen met ons verkoopteam vandaag als een bepaald huis uw aandacht trekt of voor meer informatie over de lokale vastgoedmarkt in het algemeen.

Google map

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now