Granada

Huizen en appartementen te koop en te huur in Granada

Selectie van woningen aan de Granada

Granada is gevestigd in het hartje van Andalucía en is één van Spanjes belangrijkste bestemmingen. Gekroond door het prachtige Alhambra Palace, een werelderfgoed site en op nog geen uur rijden van de stranden van Andalucía en de skipistes in de Sierra Nevada. 

Vastgoed in Granada is in trek door de strategische locatie. De stad bestaat uit vele binnenplaatsen met een unieke mix van Romeinse en Arabische architectuur die door iedereen geliefd en bewonderd wordt.
De lokale bewoners hebben een goede levensstandaard door de voortreffelijke gezonde lokale keuken, een geweldig klimaat en een overvloed aan cultuur en vermaak in de aanbieding. 

Op minder dan een uur rijden van Granada City en de luchthaven, bevindt zich Jaén, in de bergen van Santa Catalina, omgeven door het platte land, pittoreske dorpjes en olijfgaarden. De streek wordt gezien als de hoofdstad van de olijfolie of het vloeibare goud, zoals de inwoners het zelf noemen. Door het warme Mediterrane klimaat en een groeiend toeristische cultuur, heeft Jaén alles voor degene die een woning zoeken onder de zon. 

Lucas Fox biedt een breed scala aan onroerend goed, met onder andere stadsappartementen, nieuwbouwprojecten, plattelands vastgoed en familiewoningen. Waar men ook beslist om vastgoed te kopen in Granada, het zal altijd binnen rijafstand zijn van de stranden van de Costa Tropical en de skipistes van de Serra Nevada, wat van vastgoed in Granada een fantastische investering maakt met de mogelijkheid tot verhuring als extra inkomsten. 

Google map

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now