Costa del Sol

Selectie van woningen aan de Costa del Sol

Onroerend goed te koop aan de Costa del Sol

De Costa del Sol is echt een speciale plek. Het is een gebied met uitmuntende natuurlijke schoonheid, biedt een uitstekende kwaliteit van leven, een multiculturele gemeenschap en het beste klimaat op het vaste land van Europa, dus is het geen verrassing dat het zo’n gewilde plek is om te wonen. Met zoveel te ontdekken, biedt Lucas Fox u een ideale manier om een beslissing te nemen met het aanbieden van een groot aanbod van het beste onroerend goed van de Costa del Sol dat zelfs aan de meest veeleisende huizenkopers voldoet.

Het gebied van de Costa del Sol is lang de afgunst geweest van de rest van Europa, met zijn bevoorrechte klimaat (een gemiddelde temperatuur van 19 C en 300 dagen zonneschijn per jaar) en geweldige plaatsen om te bezoeken, spectaculair landschap, trendy restaurants die geweldig voedsel serveren en een ontspannen levensstijl. Vaak omschreven als het “Californië van Europa”, de Costa del Sol trekt vele verschillende soorten onroerend goed kopers, van de kosmopolitische toerist tot een veeleisende residentiële bevolking die op zoek zijn naar een rustige levensstijl, verwijderd van de drukte van de grote steden.

Dankzij een uitstekende, steeds verbeterende, infrastructuur, zijn de inwoners van de Costa del Sol nooit verder verwijderd dan een paar uur vliegen van de belangrijkste hoofdsteden van Europa. Dit, op zijn beurt, heeft een nieuwe generatie van ondernemers opgeleverd die alles uit het leven halen. De liberale houding op het leven van Spanje en het respect voor het individu hebben dit gebied een haven gemaakt voor mensen die zich niet op hun plek voelden in hun eigen land. Het charmante en optimistische karakter van de mensen uit Andalucia zorgen ervoor dat het eenvoudig is voor iedereen om zich binnen de kortste keren thuis te voelen. De demografie is veranderd; de Costa del Sol is niet langer een toevluchtsoord voor de gepensioneerde golfer, het is een levendige moderne bestemming waar zaken en plezier gelukkig hand in hand gaan.

Marbella is een van de beste steden aan de Costa del Sol, en de twee termen worden vaak synchroon gebruikt. Marbella bestrijkt een lange kustlijn en omvat vele verschillende dorpjes zoals San Pedro de Alcantara en Puerto Banus. In feite, refereren veel mensen aan Marbella wanneer ze Costa del Sol bedoelen. La Concha, de iconische berg van Marbella kijkt uit over de stad en zorgt voor het microklimaat van Marbella en bewoners en toeristen koesteren het hele jaar de heerlijke zonneschijn. Architectonische, moderne, eigentijds onroerend goed ontwerpen sieren nu het landschap; deze energiezuinige en duurzame familiehuizen staan comfortabel naast de oudere Andalusische stijlen, wat een aangenaam effect geeft.

Aan iedere kant van Marbella kunt u pareltjes vinden zoals Elviria, Cabo Pino en Guadalmina. Schitterende dorpjes en kwaliteit off plan nieuwbouw, afhankelijke van smaak en budget, biedt huizenzoekers in het gebied een grote keuze. Of u op zoek bent naar een licht en luchtig, appartement met twee slaapkamers voor de zomermaanden, of een villa met zeven slaapkamers om het hele jaar te bewonen, of dat uw voorkeur uitgaat naar een locatie in de heuvels of vlakbij het strand, of als u van drukte of stilte houdt, er is altijd iets wat bij u past.

Wat uw smaak of voorkeur ook is, en met onroerend goed voor verschillende budgetten – de Costa del Sol is voor iedereen een ideale locatie. Lucas Fox biedt vriendelijk, eerlijk & onafhankelijk advies voor een grote verscheidenheid aan kwaliteit en luxueus onroerend goed te koop, inclusief off-plan en wederverkoop appartementen, herenhuizen en villa’s in de belangrijkste delen van de regio.

Dit is zeker de plek om naartoe te komen als u verlangt naar een hoge kwaliteit levensstijl in een ideale omgeving.

Google map

Bekijk ook deze prachtige locaties aan de Costa del Sol.

Lucas Fox biedt een uitgebreid aanbod aan woningen aan de Costa del Sol.

Voor meer informatie over ons aanbod en de specifieke locaties, neem contact op met.

Lucas Fox Estepona

C/ del Naranjo 49, BL.2 - Local 7
29680 Estepona, Málaga
Spanje

tel +34 952 636 664
[email protected]

Lucas Fox Marbella

Urb. La Alzambra, Local 2
29660 Nueva Andalucia, Marbella
Spanje

tel +34 637 996 636
[email protected]

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now