Estepona

Selectie van woningen aan de Estepona

Onroerend goed te koop in Estepona

De gemeente van Estepona grenst aan het gebied ten westen van Marbella en start kort na het verlaten van de stad San Pedro de Alcántara. Het geniet 21 km aan stranden en reikt tot aan Manilva. De regio is een zeer populaire bestemming van zonaanbidders met meer dan 320 dagen per jaar zonneschijn en bevat gebieden zoals Los Flamingos, de New Golden Mile en Bel Air.

Het strandstadje Estepona, wat zich ongeveer halverwege de gemeente bevindt, geniet van een zeer sterke periode van de renaissance. Van origine een klein vissersdorpje met maar 25 families, heeft het de laatste jaren een flinke groei doorgemaakt dankzij verstandige planning. De stad heeft tegenwoordig high-end, moderne nieuwbouw, alles binnen loopafstand van het centrum.

De meeste steden hebben geen ruimte voor bouw maar dit is niet het geval bij Estepone, wat eigenlijk nog ruimte genoeg heeft voor chique, opvallende en exclusieve nieuwbouw die mooi verspreid zijn zodat het gebied zeer ruimtelijk aanvoelt.

De locatie van de stad betekent dat de nieuwbouw schitterende uitzichten biedt over de Middellandse Zee en verder tot aan het Noorden van Afrika. De nieuwe ontwerpen zijn licht en ruim met omvangrijke terrassen om van de geweldige uitzichten over zee te genieten. De faciliteiten in elke nieuwbouw zijn uitstekend, met infinity zwembaden, sportscholen ontspanningsruimten, schitterende verzorgde tuinen en de laatste technologie om de bewoners goed verbonden te houden.

Estepona is een schone, moderne en chique stad met grote aantrekkingskracht. Het is er vriendelijke en plezierig, met geweldige faciliteiten. De opkomende stad heeft geprofiteerd van significante investeringen in de infrastructuur en geniet een bijzonder indrukwekkende Paseo Marítimo die kan worden beschouwd als een van de beste strandboulevards aan de Costa del Sol.

Mensen uit alle landen en van alle leeftijden kan men de hele dag zien wandelen over deze mooie promenade. Het is de ideale plek voor een bedrijfslunch, met zijn vele restaurants en Chiringuitos, en een geweldige plek voor families met kinderen dankzij de goed verzorgde speeltuinen. Er is een groot nieuw ziekenhuis in aanbouw om de lokale economie op te stuwen, en een aantal uitstekende tweetalige scholen in de nabijheid.

Een groot voordeel van het wonen in een van de nieuwe chique nieuwbouwwijken van Estepona is dat het op loopafstand van het centrum van Estepona ligt. Een korte wandeling brengt je naar het oude centrum van de stad met zijn eindeloos smalle, met bloemen gevulde straten met keien, omzoomd met witte huizen die zo typisch zijn voor dorpen uit Andalucia. Het centrum met witte muren in dit gedeelte is gevuld met traditionele barretjes en restaurants die vroeg openen en laat dichtgaan, heerlijk voedsel en drankjes serverend.

De charmante jachthaven ligt in het westen van Estepona en biedt een geweldig nachtleven en een populaire Yacht Club waar sportactiviteiten zoals duiken en zeilen kunnen worden uitgevoerd. De in bedrijf zijn lokale vishaven, aan de westkant van de jachthaven, heeft dagelijks veel activiteit.

Kort samengevat, onroerend goed in Estepona heeft veel te bieden aan kopers van onroerend goed. Het is ideaal gelegen aan de kust, binnen loopafstand van geweldige faciliteiten en levert een uitstekende levensstandaard. De nieuwe high-end woningen worden gekocht door multiculturele, internationale kopers die op zoek zijn naar een hoge kwaliteit van leven en geweldige zakelijke connecties.

De locatie van het centrum van Estepona en de prima vervoersinfrastructuur leveren eenvoudige toegang tot Málaga, Gibraltar en de luchthaven van Sevilla. Er is een ideale balans tussen een dynamische, internationale atmosfeer en de rustige, ontspannen levensstijl van Andalucia.

Lucas Fox biedt vriendelijk, eerlijk en onafhankelijk advies voor een grote selectie onroerend goed in Estepona, van eigentijdse appartementen tot grote en exclusieve villa’s gelegen in dit fantastische gebied.

Google map

Bekijk ook deze prachtige locaties aan de Estepona.

Lucas Fox biedt een uitgebreid aanbod aan woningen aan de Estepona.

Voor meer informatie over ons aanbod en de specifieke locaties, neem contact op met.

Lucas Fox Estepona

C/ del Naranjo 49, BL.2 - Local 7
29680 Estepona, Málaga
Spanje

tel +34 952 636 664
[email protected]

Lucas Fox Marbella

Urb. La Alzambra, Local 2
29660 Nueva Andalucia, Marbella
Spanje

tel +34 637 996 636
[email protected]

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now