New Golden Mile

Huizen en appartementen te koop en te huur in New Golden Mile

Lucas Fox Estepona

C/ del Naranjo 49, BL.2 - Local 7
29680 Estepona, Málaga
Spanje

Selectie van woningen aan de New Golden Mile

De afgelopen jaren is de "New Golden Mile" langs de Costa del Sol erg in opkomst en heeft tegenwoordig een prachtig assortiment hoge kwaliteitswoningen, op exclusieve gronden in ontwikkeling èn op particuliere terreinen.

Deze kuststreek "De New Golden Mile" aan de Costa de Sol , oorspronkelijk gelegen tussen Marbella en Puerto Banus, heeft zich uitgebreid van San Pedro del Alcantara naar Estepona. Langs dit gedeelte van de kust bevinden zich de prestigieuze koopwoningen met veel luxe, waar de hoogste eisen zijn gesteld aan kwaliteit, nieuwste designs, een select aantal high-end features en lifestyle kenmerken.

Deze koopwoningen bieden eveneens een panoramisch uitzicht op zee. De stranden staan bekend om het heldere water. De streek trekt gezinnen en gepensioneerden aan, dankzij de geweldige locatie met beveiligde wijken en op korte afstand van zowel Marbella als Estepona Stad. Het gebied heeft twee perfecte golfbanen El Paraiso en Atalaya.

Supermarkten en internationale top srestaurants zijn volop te vinden langs de kust en zorgen voor een ontspannen en comfortabele levensstijl. Het Selwo Aventura Nature and Wildlife Park is gelegen aan de New Golden Mile. Een verblijf in het Park bezorgt de bezoekers een onvergetelijke dag vol met activiteiten en contact met de wilde dieren.

Eveneens langs deze kuststrook bevindt zich de trendy "Beach Club Resort Puro Beach" naast het 5-sterrenhotel Kempinski Hotel. Een bezoek is een belevenis op zich en biedt een uitstekende keuken, massages en muziek in een trendy en exclusief verfijnde sfeer. Langs de kustlijn van "New Golden Mile", vinden we luxe nieuwbouw van hoge kwaliteit, zoals: Alcazaba Beach (aan de rand van de stad Estepona), Costalita, Cabo Bermejo, Torre Bermeja (5 sterren), Las Dunas (5 sterren) en Hacienda del Sol, Benamara en vele andere - alle enorm populair bij Noord-Europese kopers. De ontwikkeling van dit gebied is zorgvuldig ontworpen, zonder hoogbouw constructies, waardoor het een geliefd gebied is om te investeren in onroerend goed.

Ons assortiment koopwoningen aan de "New Golden Mile" bestaat uit herenhuizen, prachtige appartementen in resort-complexen en strandpenthouses, welke de gouden schoonheid van de Costa del Sol rechtstreeks bij u binnen brengen.

Neem contact op met het LUCAS FOX sales team voor meer informatie over het investeren van koopwoningen in de "New Golden Mile."

Google map

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now