Tiana / Mas Ram

Huizen en appartementen te koop en te huur in Tiana / Mas Ram

Lucas Fox Alella

Plaça de l’Ajuntament 7, baixos
08328 Alella
Spanje

Selectie van woningen aan de Tiana / Mas Ram

Het traditionele dorp Tiana met zijn historische karakter is gemakkelijk te bereiken vanuit het centrum van Barcelona en de luchthaven.
Tiana heeft een aantal in het oog springende stenen herenhuizen, historische villa's en meer recentere designer woningen gebouwd voor Europeanen die op zoek zijn naar tweede huis.

De Tiana woningen hebben grote stukken land en er staan vaak meerdere gebouwen op het erf. De meer recente woningen in Tiana bieden zelfstandige huisvesting, buitenruimtes met zowel terrassen en gazons, zwembaden en gastvertrekken.

Lucas Fox is gespecialiseerd onroerend goed in Tiana. We hebben een selectie van appartementen, prive villa's en woningen te koop en te huur in Tiana. Wij bieden ook de individuele diensten en ondersteuning aan vastgoedeigenaren die hun eigendom willen verkopen in Tiana. Woningen zijn geschikt als vakantiehuizen, lifetsyle huizen en pensioenhuizen.

Neem contact op met Lucas Fox voor een persoonlijke shortlist van het vastgoed in Tiana dat het best bij u past. Of bekijk de lijst met panden op deze pagina.

Google map

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now