Sant Pol de Mar

Huizen en appartementen te koop en te huur in Sant Pol de Mar

Lucas Fox Alella

Plaça de l’Ajuntament 7, baixos
08328 Alella
Spanje

Selectie van woningen aan de Sant Pol de Mar

Sant Pol de Mar bevindt zich op minder dan een uur ten noorden van Barcelona en is gemakkelijk te bereiken met de auto of trein. Het is een ideaal vakantie uitje met gemakkelijke toegang tot zowel Barcelona en de kust van de Maresme en de Costa Brava.

Sant Pol de Mar aan de Costa del Maresme heeft een goede balans voor de zomer reizigers die een beetje van alles willen. De stranden zijn rustig genoeg en er is een mix van leuke smalle straatjes langs de nieuwe appartementsgebouwen. Veel internationale bezoekers hebben van Sant Pol de Mar hun zomer badplaats gemaakt.

Sant Pol de Mar heeft goede verbindingen met Barcelona en de internationale luchthaven. Voor reizigers die in de zomer naar Sant Pol de Mar reizen is er een actieve festival agenda van juni tot eind augustus. Het Sant Pol de Mar Jazz Festival wordt meestal gehouden in het begin van juni. Ook worden er feesten gehouden aan het begin van de zomer, is er vuurwerk voor het Feest van St James eind juli en het Havana Festival aan het einde van augustus presenteert de sardine gerechten.

Neem contact op met Lucas Fox voor een persoonlijke shortlist van het vastgoed in Sant Pol de Mar dat het best bij u past. Of bekijk de lijst met panden op deze pagina.

Google map

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now