Vilassar de Dalt

Huizen en appartementen te koop en te huur in Vilassar

Lucas Fox Alella

Plaça de l’Ajuntament 7, baixos
08328 Alella
Spanje

Selectie van woningen aan de Vilassar de Dalt

Vilassar de Dalt geeft een fascinerend inzicht in de geschiedenis van dit deel van de Middellandse Zee, er bevinden zich stukken van de Romeinse beschaving uit de eerste en tweede eeuw (en zelfs daarvoor).

Doordat Vilassar de Dalt een bergdorpje is, heeft veel huur en koop onroerend goed een adembenemend panoramisch uitzicht over het Catalaanse platteland helemaal tot aan de Costa del Maresme.

Vastgoed in Vilassar de Dalt geeft het rustige landelijke gevoel van een vissers- of agrarisch dorp. Het stadje is doordrenkt van geschiedenis maar op hetzelfde moment is het binnen handbereik van de drukte en winkels van Barcelona. Ook op kleine afstand van Costa del Maresme met een overvloed aan uitstekende golf, paardrijd, duik en zeil mogelijkheden.

Voor degenen die meer geïnteresseerd zijn in culturele recreaties zijn er uitstekende eetgelegenheden in de omgeving en verder de Costa Brava op kom je in eenuitstekend wijngebied.

Lucas Fox is gespecialiseerd in Vilassar de Dalt onroerend goed. We hebben een selectie van vakantie en permanent woningen, waaronder villa's, herenhuizen en appartementen voor de koop en verhuur.

Google map

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now