Cabrera de Mar

Huizen en appartementen te koop en te huur in Cabrera de Mar

Lucas Fox Alella

Plaça de l’Ajuntament 7, baixos
08328 Alella
Spanje

Selectie van woningen aan de Cabrera de Mar

Cabrera de Mar is geschikt voor kopers en vakantiegangers die op zoek zijn naar een kustplaats waar ze de stad even kunnen ontvluchten. Zo hebben ze rust en toch gemakkelijke toegang tot alles wat Barcelona te bieden heeft. Cabrera de Mar is gelegen op slechts een half uur van Barcelona centrum en de luchthaven. Het is een van de mooie kleine dorpjes van de Costa del Maresme.

Cabrera de Mar heeft een mediteraan klimaat waardoor het een gemakkelijke bestemming is om frequent te bezoeken. Het heeft het beste van twee werelden: een groene omgeving en ongerepte stranden.

Nabijgelegen golfbanen, internationale scholen en uitstekende verbindingen over de weg en het spoor maken dit een goede locatie voor gezinnen die overwegen om te verhuizing naar Barcelona.

De Costa del Maresme geeft bezoekers en bewoners een volledige waaier van sportieve activiteiten, restaurants en culturele hoogstandjes. Het gebied van Cabrera de Mar bestaat uit meerdere kleine dorpjes, die elk een genot zijn om te ontdekken.

Het gebied heeft een heerlijke lokale eetcultuur, golfbanen, historische gebouwen, ruïnes van het kasteel, wekelijkse boerenmarkten en het jaarlijkse festival van de wijk die wordt gevierd in augustus.

Onze panden in Cabrera de Mar zijn het best geschikt voor kopers die een luxe spaans landhuis zoeken. De meeste van onze woningen in Cabrera de Mar zijn grote landgoederen die bijna allemaal onlangs gerenoveerd zijn.

Vaak zijn het ruime huizen met maar liefst 5 slaapkamers, zwembaden, een grote tuin, een eigen buitenruimte en terrassen met spectaculair uitzicht op zee. Bovendien hebben de meeste huizen garages, pensions en extra's zoals een basketbalveld of een privé-bos.

Google map

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now