Huizen en appartementen te koop en te huur in Castelldefels

Lucas Fox Gava Mar & Castelldefels

Avenida del Mar, número 3 local 2
08850 Gavà – Barcelona
Spanje

Geselecteerde woning in Castelldefels

Lucas Fox biedt een excellente variatie aan vastgoed in Castelldefels, Gavà Mar en Garraf, met onder andere stadswoningen, appartementen en alleenstaande villas met tuinen en zwembaden.

Castelldefels is een liefelijk dorpje aan de zee, gelegen tussen Barcelona en Sitges. Samen met de aangrenzende buurt van Gavà Mar is het de perfecte plaats om zowel te genieten van de stad Barcelona als van de rustige zandstranden en de indrukwekkende bergen. Het gebied kent een mediterraans klimaat met zachte winters en droge, warme zomers. 

Castelldefels is een zeer internationale stad met de aanwezigheid van de Britse school van Barcelona. Dit, gecombineerd met de nabijhied van het centrum van Barcelona en zijn internationale luchthaven, wegen en spoorwegen, maakt Castelldefels een zeer populaire bestemming voor internationale families die verhuizen naar Spanje.

Aangrenzend met Sitges en Castelldefels, bevindt zich het prachtige Garraf Natural Park dat dienst doet als aantrekkelijk decor voor beide dorpen. Het natuurpark is gekend voor zijn overvloed aan fauna en flora en is zeer populair bij fietsers, wandelaars en natuurliefhebbers. Door de culturele en historische waarde en de verschillende landschappen is de regio geschikt voor iedereen. 

Google map

Bekijk andere aanbevolen locaties in Castelldefels.

Lucas Fox biedt een uitgebreid portfolio aan eigendommen in Castelldefels.

Voor meer informatie over onze locaties of eigendommen, contacteer ons hoofkantoor.

Lucas Fox Gava Mar & Castelldefels

Avenida del Mar, número 3 local 2
08850 Gavà – Barcelona
Spanje

tel +34 930 022 023
[email protected]

Zoek uit wat uw woning waard is met een gratis taxatie van een van onze specialisten.

Gratis woning taxatie

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst