Castelldefels

Huizen en appartementen te koop en te huur in Castelldefels

Lucas Fox Gava Mar & Castelldefels

Avenida del Mar, número 3 local 2
08850 Gavà – Barcelona
Spanje

Selectie van woningen aan de Castelldefels

Lucas Fox biedt een excellente variatie aan vastgoed in Castelldefels, Gavà Mar en Garraf, met onder andere stadswoningen, appartementen en alleenstaande villas met tuinen en zwembaden.

Castelldefels is een liefelijk dorpje aan de zee, gelegen tussen Barcelona en Sitges. Samen met de aangrenzende buurt van Gavà Mar is het de perfecte plaats om zowel te genieten van de stad Barcelona als van de rustige zandstranden en de indrukwekkende bergen. Het gebied kent een mediterraans klimaat met zachte winters en droge, warme zomers. 

Castelldefels is een zeer internationale stad met de aanwezigheid van de Britse school van Barcelona. Dit, gecombineerd met de nabijhied van het centrum van Barcelona en zijn internationale luchthaven, wegen en spoorwegen, maakt Castelldefels een zeer populaire bestemming voor internationale families die verhuizen naar Spanje.

Aangrenzend met Sitges en Castelldefels, bevindt zich het prachtige Garraf Natural Park dat dienst doet als aantrekkelijk decor voor beide dorpen. Het natuurpark is gekend voor zijn overvloed aan fauna en flora en is zeer populair bij fietsers, wandelaars en natuurliefhebbers. Door de culturele en historische waarde en de verschillende landschappen is de regio geschikt voor iedereen. 

Google map

Bekijk ook deze prachtige locaties aan de Castelldefels.

Lucas Fox biedt een uitgebreid aanbod aan woningen aan de Castelldefels.

Voor meer informatie over ons aanbod en de specifieke locaties, neem contact op met.

Lucas Fox Gava Mar & Castelldefels

Avenida del Mar, número 3 local 2
08850 Gavà – Barcelona
Spanje

tel +34 930 231 984
[email protected]

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now