Rat-Penat

Appartementen en huizen te koop in Rat-Penat

Lucas Fox Gava Mar & Castelldefels

Avenida del Mar, número 3 local 2
08850 Gavà – Barcelona
Spanje

Selectie van woningen aan de Rat-Penat

De woonwijk Rat-Penat heeft een heerlijk mediterraan klimaat met veel zon, spectaculaire uitzichten op de zee en de bergen, en het prachtige strand van Port Ginesta waar u van alles kunt genieten. Lucas Fox biedt een breed scala aan koop- en huurwoningen in Rat-Penat, een van de meest bevoorrechte wijken van Castelldefels.
De woonwijk Rat-Penat is een zeer gewilde plaats in Castelldefels onder diegenen die op zoek zijn naar een nieuw huis in Catalonië. Rat-Penat, op slechts 14 minuten met de auto van de luchthaven Barcelona El Prat en 25 minuten van het centrum van Barcelona, biedt de mogelijkheid van het bezitten van een gezinswoning met een spectaculair uitzicht op de zee en de bergen, terwijl nog steeds binnen een gemakkelijke woon-werkafstand van de Catalaanse hoofdstad. De wijk Rat-Penat heeft een uitstekende busverbinding met het centrum van Castelldefels en met het voorstedelijke treinstation van de stad, met een regelmatige dienst die u in een paar minuten naar Sitges en het centrum van Barcelona brengt.
De stranden van Gavà Mar en Castelldefels zijn perfect gelegen tussen de stad Barcelona en de unieke kosmopolitische stad Sitges, bekend om zijn nachtleven, de gayscene en het jaarlijkse carnaval en filmfestival. Bovendien is Rat-Penat strategisch gelegen tussen deze twee wereldberoemde steden, met uitzicht op het gouden zand van de Middellandse Zeekust en naast de dennenbossen van het Nationaal Park El Garraf. Een andere bijzonderheid die deze bevoorrechte locatie biedt, zijn de uitzichten over de Middellandse Zee en richting de stad Barcelona.
Het verwerven van een van onze woningen in Rat-Penat zal altijd een goede optie zijn, zowel voor gezinnen die op zoek zijn naar hun eerste woning in de buurt van Barcelona hoofdstad en naast het strand, als voor degenen die denken aan het kopen van een huis om te ontspannen tijdens de weekends en vakanties.
Dit gebied is ook een begeerde vakantiebestemming, omdat het zeer goed verbonden is met de luchthaven El Prat, dus het kopen van een appartement in het Rat-Penat gebied is ook een goede optie voor investeerders die hun fondsen veilig willen stellen in winstgevend onroerend goed dat na verloop van tijd een aantrekkelijk rendement zal opleveren.
Op onze website, en op het kantoor van Lucas Fox Gavà Mar, vindt u een grote selectie van eigendommen in Rat-Penat, met een grote verscheidenheid aan vrijstaande luxe villa's met privétuinen, zwembaden, interieurs met een hoge kwaliteit afwerking en een prachtig uitzicht. De te koop staande woningen in Rat-Penat bieden een unieke levensstijl in een rustige en hoger gelegen omgeving met een fantastisch uitzicht. Of u nu op zoek bent naar een ultra-moderne villa met geavanceerde technologie en minimalistische stijl, of een meer rustieke gezinswoning met originele kenmerken, charme en karakter, onze portfolio heeft woningen van alle soorten om te voldoen aan de smaak en eisen van elke klant.

Google map

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now