AND34429
980.000 €
Perceel Te koop
AND34429
980.000 €
Perceel Te koop

Excellent perceel te koop in La Massana, Andorra

 • Perceeloppervlakte 784m²

Perceel van 784 m² te koop in een woonwijk vlakbij het centrum van La Massana. Ideaal voor de bouw van een huis.

Perceel van 784 m² met de mogelijkheid om een toekomstig project uit te voeren om een gezinswoning te bouwen. De bouwindex is 0,80, er zou dus in totaal 627 m² bovengronds gebouwd kunnen worden (exclusief garageruimte). Het land aan de westkant is omgeven door bos, dus het heeft een natuurlijke omgeving.

Er kunnen meerdere projecten gerealiseerd worden zoals een villa, twee-onder-een-kap woningen of een exclusief woongebouw met slechts 3 woningen, met een tweelaagse zolder, plus een extra verdieping voor een garage.

Een uitstekende gelegenheid om uw droomhuis te bouwen, op een rustige locatie dicht bij alle voorzieningen en op een paar meter lopen van het centrum van La Massana.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Eigenschappen

  Ligging

  Dit perceel is gelegen in een kleine woonwijk met directe toegang tot het meest centrale deel van La Massana, met toegang te voet tot allerlei diensten en op slechts een paar meter afstand. Het is een zeer exclusieve locatie, dankzij de nabijheid van het centrum en het beperkte aantal buren.

  De toegang tot de Vallnord-kabelbaan ligt op een paar meter lopen.

  Het centrum van de hoofdstad Andorra la Vella ligt op slechts 7 minuten rijden met de auto en heeft ook een zeer goede verbinding met het openbaar vervoer.

  AND34429
  980.000 €
  Perceel Te koop

  Vergelijkbare woningen te koop in La Massana

  Niet echt wat u zoekt?

  Zie vergelijkbare eigenschappen

  Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

  Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst