Deze foto is van de ontwikkeling en komt niet overeen met deze specifieke unit.
Gereserveerd
AND44162 1.088.097 € Perceel te koop

Excellent perceel te koop in Ordino, Andorra

  • Perceeloppervlakte 571m²

Deze woning maakt deel uit van de ND TERRES DE NICOLAU Huizen / Villa's, Ordino, Andorra ontwikkeling.
Bekijk details van de ontwikkeling en andere woningen binnen deze ontwikkeling

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in Ordino, Andorra beschikt over prijzen vanaf 655,522 €

Belangrijkste eigenschappen perceel

  • Panoramisch zicht

Wat je moet weten over deze perceel

Te koop chalets van 400 m² tot 609 m² in het prachtige natuurlijke stadje Ordino. Het is gelegen in het centrum van Ordino, op 20 minuten van het skigebied Ordino-Arcalís en op 20 minuten van Andorra la Vella en zijn winkelcentra. De nabijheid van het centrum van Andorra, La Massana en Ordino geven het een uitstekende verbinding, perfect om te skiën in de winter en te ontspannen tijdens de lange droge Andorrese zomers.

De percelen hebben twee bouwopties, afhankelijk van de bebouwde oppervlakte.

- Chalet L

- Chalet XL

Dit project streeft naar maximale integratie in de natuurlijke omgeving van de stad Ordino door middel van edele materialen, zoals steen, leisteen en hout, evenals grote glazen oppervlakken om het panoramische uitzicht op het gebied te maximaliseren. Het interieur van de woning kan worden aangepast met de mogelijkheid van professioneel advies. Qua faciliteiten zal het een aerothermisch verwarmingssysteem hebben dat door middel van stralingsvloeren werkt. Evenzo kan er ook een domoticasysteem worden geïnstalleerd voor de algemene besturing van de woning, naast een volledig hermetische afsluiting en driedubbel glas om de energiekosten tot een minimum te beperken.

Een uitstekende gelegenheid om uw droomhuis te bouwen op een rustige locatie dicht bij alle voorzieningen en op een paar meter lopen van het centrum van Ordino. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over dit pakket.

Perceel te koop

Extra's

  • Geweldige bezoeken
  • Goede ligging tov zonlicht
  • Privacy
  • Idyllische locatie, zeer centraal en exclusief
  • Afwerkingen van hoge kwaliteit
  • Zeer hoog energie-efficiëntieniveau
  • Aanpasbare interieurs

Ordino: Omgeving en ligging van de woning

Deze promotie is gelegen in de natuurlijke enclave Ordino, op slechts 100 meter van een prestigieuze urbanisatie omringd door bossen. Bovendien ligt het op slechts 5 minuten lopen van de parochie van Ordino en allerlei diensten en voorzieningen van topkwaliteit. Door de nabijheid van het centrum en het beperkte aantal buren is het een zeer exclusieve locatie.

Het pittoreske stadje Ordino, een van de mooiste dorpen van Andorra, ligt verscholen in de plooien van de heuvels, met het centrum van de hoofdstad en zijn winkelcentra op slechts 8 kilometer afstand en de skipistes van Ordino-Arcalís op 20 minuten met de auto. Daarnaast heeft het een internationale school op 10 minuten afstand en een goede verbinding met het openbaar vervoer.

AND44162 1.088.097 € Perceel te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Ordino

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen