AND42628 395.000 € Perceel te koop

Excellent perceel te koop in St Julià de Lòria, Andorra

  • Perceeloppervlakte 640m²

Grondstuk van 640 m² te koop in een zeer rustige woonwijk dicht bij de parochie van Sant Julià de Lòria.

Belangrijkste eigenschappen perceel

  • Uitzicht op de bergen
  • Natuurlijke lichtinval
  • Uitzicht
  • Panoramisch zicht

Wat je moet weten over deze perceel

Lucas Fox presenteert dit perceel van 640 m² geconsolideerde grond met de mogelijkheid om een toekomstig project uit te voeren om een eengezinswoning te bouwen. De bouwbaarheidsindex is 0,80 bovengronds, exclusief garage. Het land heeft toegang tot het centrum van Sant Julià de Lòria, een paar minuten lopen langs een openbaar pad of een paar minuten met de auto.

Een project kan worden uitgevoerd om een eengezinswoning te bouwen, aangezien de actie-eenheid waar de grond zich bevindt, overeenkomt met een woonwijk.

Een uitstekende gelegenheid om uw droomhuis te bouwen, op een rustige locatie dicht bij alle voorzieningen en op een paar meter lopen van het centrum van Sant Julià de Lòria. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Perceel te koop

St Julià de Lòria: Omgeving en ligging van de woning

Dit perceel is gelegen in een kleine woonwijk met directe toegang tot het meest centrale deel van Sant Julià de Lòria, met te voet toegang tot allerlei soorten diensten die dagelijks nodig zijn. Het is een zeer exclusieve locatie, dankzij de nabijheid van het centrum, zowel te voet als met de auto.

In een korte tijd, ongeveer 15 minuten, bereikt u ook het activiteitenpark Naturland, een familiepark voor sport- en vrijetijdsactiviteiten in La Rabassa, dat meer dan 800 hectare groot is en het hele jaar geopend is.

Het centrum van de hoofdstad, Andorra la Vella, ligt op slechts 10 minuten rijden met de auto. Evenzo heeft het een zeer goede verbinding met het openbaar vervoer.

AND42628 395.000 € Perceel te koop

Vergelijkbare woningen te koop in St Julià de Lòria

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen