Exclusief aanbod | Alleen bij Lucas Fox beschikbaar
LGD48459 Prijs op aanvraag Wijngaard te koop

Wijngaard te koop in Montpellier, France

  • Perceeloppervlakte 46.100m²

Wat je moet weten over deze wijngaard

Exclusief voor Lucas Fox - Les Grands Domaines, een prachtig landgoed van bijna 5 hectare in één stuk op Pic Saint-Loup.

Welkom in de uitzonderlijke wijngaard Pic Saint-Loup, waar we u graag een zeldzame en unieke plek voorstellen. Dit wijndomein, met een omvang van bijna 5 hectare, is een zeldzame schat uit één stuk, verbouwd volgens de strenge normen van de biologische landbouw.

Het uitzonderlijke terroir van dit perceel is een waar juweeltje. De rijke, goed doorlatende bodems, gecombineerd met de invloed van het mediterrane klimaat, creëren ideale omstandigheden voor het telen van druiven van opmerkelijke kwaliteit. De druivensoorten, bestaande uit 60% Syrah en 40% Grenache Noir, belichamen de essentie van de expressie van het terroir van Pic Saint-Loup.

De geografische ligging van dit pand is gewoonweg ideaal. Gelegen aan de voet van de Pic Saint-Loup, profiteert het van een optimale blootstelling aan de mediterrane zon, wat een perfecte rijping van de druiven bevordert. De wijnen die in deze regio worden geproduceerd, worden gewaardeerd om hun onderscheidende karakter, en Pic Saint-Loup staat vooral bekend om zijn rode wijnen die opvallen door hun elegantie en complexiteit.

Investeren in dit perceel biedt niet alleen de mogelijkheid om uitzonderlijke wijnen te creëren, maar ook om te profiteren van de groeiende reputatie van Pic Saint-Loup op de internationale markt. Wijnen uit deze regio ervaren een groeiende vraag naar flessen, wat lucratief potentieel biedt voor investeerders met een passie voor wijn.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen om deze zeldzame kans te verkennen die de kwaliteit van het terroir, de ideale geografische locatie en het potentieel voor de verkoop van flessen op de dynamische markt van Pic Saint-Loup combineert.

Exclusief in de verkoop

Deze woning is alleen verkrijgbaar bij Lucas Fox

Wijngaard te koop
LGD48459 Prijs op aanvraag Wijngaard te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Montpellier

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen