Alameda22 Prijs vanaf 720.000 € Nieuwe ontwikkeling

Alameda22 Appartementen, soho, Malaga

  • Units available 4
  • Slaapkamers 1, 2 & 3
  • Sizes from 116m²
  • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in soho, Malaga beschikt over prijzen vanaf 720,000 €

Lucas Fox, het internationale luxe vastgoedkantoor, leider in de verkoop van exclusieve eigendommen aan buitenlandse klanten in Malaga, is verheugd dit prachtige nieuwbouwgebouw met elf exclusieve appartementen te presenteren. Dit prachtige gebouw is gelegen in het hart van Malaga, in het levendige historische centrum van de stad, in de Alameda Principal. Een unieke kans om een compleet pand te bezitten in het duurste gedeelte van de bruisende stad Malaga, de meest trendy stad van Europa.

Dit gloednieuwe moderne gebouw, gebouwd op een perceel van 307 m², telt vijf verdiepingen waaronder de elf appartementen verdeeld zijn, evenals de twaalf garages en de twaalf bergingen.

Er zijn vier typen appartementen, de appartementen zijn als volgt:

  • Appartement met één slaapkamer van ongeveer 118 m² (één eenheid)
  • Appartement met twee slaapkamers van ongeveer 120 m² (zes eenheden)
  • Driekamerappartement van circa 140 m² (drie eenheden)
  • Penthouse-appartement van 185 m² (één eenheid)

De materialen zijn zorgvuldig geselecteerd, zodat alles als geheel elegantie en warmte uitstraalt. In dit gebouw worden hoge plafonds en grote ramen aangeboden om veel natuurlijk licht binnen te laten. De terrassen, met ronde vormen, zijn ontworpen met gietijzeren ornamenten die de schoonheid van het klassieke met het moderne combineren. Alle appartementen hebben een charmant terras waar u het hele leven van deze stad kunt aanschouwen.

Op de vierde verdieping bevindt zich tussen de twee appartementen bovendien een terras van 60 m², zodat het aan niets ontbreekt. Het gebouw wordt bekroond door een exclusief penthouse met een gelijkvloers terras.

Dit gebouw is een echte kans en is ontworpen en voorbereid voor gebruik voor residentieel gebruik, vakantietoerisme en zelfs voor verbouwing tot hotel. Het bedrijfspand is op dit moment niet beschikbaar voor verkoop.

Neem contact op voor meer informatie.

Alameda22 Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Het gebouw is gelegen aan de Alameda Principal, de laan die samen met Calle Larios, op drie minuten loopafstand, de meest exclusieve woonwijk van de stad samenbrengt. De Alameda Principal is de laan die de stad integreert met de zee en de haven. Calle Larios en het hele fantastische historische centrum zijn representatief voor Malaga. Bovendien gaan we langs de Palmeral de las Sorpresas parallel aan de zee naar de haven en naar Pier One, een van de nieuwste delen van de stad. Vanaf hier kunt u de zonsondergang bekijken vanaf de terrassen van de bars en restaurants en kunt u de haven van de exclusieve megajachten zien.

Bekijk op kaart

Alameda22 Prijs vanaf 720.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Floor plan
Appartement 720.000 € Available Vloer 4 1 1 118m² 43m² Floor plan
Appartement 990.000 € Available Vloer 4 2 2 116m² 13m² Floor plan
Appartement 1.395.000 € Available Vloer 4 2 1 184m² 64m² Floor plan
Appartement 1.575.000 € Available Vloer 4 3 2 212m² 30m² Floor plan

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now