Albacsari-Villas Prijs vanaf 2.675.000 € Nieuwe ontwikkeling

Albacsari Villas Huizen / Villa's, Sa Riera / Sa Tuna, Costa Brava

  • Units available 2
  • Slaapkamers 4
  • Sizes from 329m²

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in Sa Riera / Sa Tuna, Costa Brava beschikt over prijzen vanaf 2,675,000 €

Albacsari Villas is een exclusieve nieuwbouwproject van luxe villa's in een omheinde privé-urbanisatie. Albacsari Villas, genesteld tussen dennenbossen, ligt op een prachtige locatie op een van de meest pittoreske plekjes aan de Costa Brava met een adembenemend uitzicht op zee over de baai van Pals naar de Medes-eilanden, de kustlijn van Baix Empordà en verder, richting de ruige Cap de Creus. Albacsari Villas ligt op slechts 15 minuten lopen van het betoverende vissersdorp Sa Riera met zijn prachtige zandstrand en op slechts 10 minuten rijden van het charmante dorpje Begur met zijn middeleeuwse straatjes, winkels en restaurants.

Albacsari Villas is gevestigd in een oude steengroeve op een heuvel met uitzicht op Sa Riera. De villa's hebben een eigentijdse stijl met de nadruk op luxe en comfort, waarbij architectuur en natuur naadloos worden gecombineerd door de originele stenen uit de steengroeve in het ontwerp op te nemen. De villa's profiteren van hoogwaardige afwerkingen met behulp van uitstekende materialen en geavanceerde technologie.

De buitenkant van de villa's past harmonieus in de natuurlijke omgeving, door gebruik te maken van aardse kleuren en natuursteen. De tuinen zijn ontworpen met behulp van lokale breuksteen om zich te mengen met de kleuren van de natuur, de tuinen zijn aangelegd met zilverbladige planten die glooiende natuurlijke droogstenen muren sieren die een prachtig contrast vormen met de versterkte aardeterrassen.

Elke villa heeft een eigen privézwembad en parkeerplaats. Het interieurontwerp en de afwerkingsdetails kunnen op verzoek van de koper worden aangepast.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Albacsari-Villas Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Ontwikkeling in een van de meest pittoreske delen van de Costa Brava, op 15 minuten lopen van het vissersdorpje Sa Riera met zijn prachtige zandstrand en op 10 minuten rijden van Begur, een charmant stadje met middeleeuwse straatjes, boetiekjes en uitstekende restaurants.

Bekijk op kaart

Albacsari-Villas Prijs vanaf 2.675.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte
Villa - Verkocht 4 3 295m²
Villa - Verkocht 4 3 327m²
Villa - Verkocht 5 4 458m²
Villa 2.675.000 € Available 4 3 329m²
Villa 2.720.000 € Available 4 3 348m²

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now