Uitverkocht
ALI17587 Nieuwe ontwikkeling
14 afbeeldingen beschikbaar
ALI17587 Nieuwe ontwikkeling

ALI17587 Huizen / Villa's, Alicante ciudad, Alicante

  • Bouwvergunning Verleend

ALI17587 Huizen / Villa's, Alicante ciudad, Alicante

Deze prachtige ontwikkeling van prachtige villa's is perfect gelegen in Gran Alacant, aan de prachtige Costa Blanca. Deze rustige woonwijk ligt op slechts 10 minuten van de luchthaven van Alicante en dichtbij alle voorzieningen en de gouden zandstranden van de Middellandse Zee.

De villa's hebben een oppervlakte van 118 m² met 3 slaapkamers, 3 badkamers, privézwembaden, tuinen, zonneterrassen en privéparkeerplaatsen.

Elegante woningen met hoogwaardige afwerking, de villa's zijn ontworpen met comfort en functionaliteit in het achterhoofd. De kamerhoge ramen in de woonkamer komen uit op de tuin en het zwembad en de open keukens zijn volledig uitgerust en goed uitgerust.

De moderne woongemeenschap biedt een hoge kwaliteit van leven, is alleen toegankelijk voor eigenaren en profiteert van videobewaking.

highlights

  • Modern design, hoogwaardige woningen
  • Privézwembaden, tuinen, zonneterrassen en parkeergelegenheid
  • Residentiële gemeenschap met videobewaking
  • Slechts 10 minuten van de luchthaven van Alicante en het strand

Ligging

Gran Alacant is een woonwijk in de buurt van Santa Pola, Alicante. Het gebied biedt rust in de nabijheid van alle noodzakelijke diensten, winkelcentra en prachtige stranden.

Perfect gelegen op 10 minuten van Alicante International Airport, Alicante stad ligt op slechts 20 minuten afstand en de British School of Alicante kan in 10 minuten worden bereikt.

Bekijk op kaart

ALI17587 Nieuwe ontwikkeling

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst