ALI33030 Prijs vanaf 465.000 € Nieuwe ontwikkeling

ALI33030 Appartementen, Alicante ciudad, Alicante

 • Units available 3
 • Slaapkamers 3 & 4
 • Sizes from 107m²
 • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Alicante ciudad, Alicante beschikt over prijzen vanaf 465,000 €

Lucas Fox presenteert dit prachtige nieuwbouwproject, in een gebouw van topkwaliteit met een zwembad met uitzicht op zee, in de nieuwe wijk Benalua Sur, in het hart van Alicante. Benalua Sur is een van de modernste wijken van Alicante, op drie minuten lopen van het centrum en 15 minuten van de jachthaven. In dit gebied heb je alle voorzieningen binnen handbereik zoals supermarkten, restaurants, parken en nog veel meer, in een prachtige omgeving met de Middellandse Zee aan je voeten.

De constructie is uitgevoerd in opdracht van een van de beste ontwikkelaars in het gebied, heeft verschillende prijzen gewonnen en werkt samen met beroemde architecten. De promotie biedt uitstekende diensten, zoals een overdekt zwembad en fitnessruimte, gemeenschappelijke parkeergelegenheid en optionele opslagruimten.

In dit project vindt u woningen voor alle smaken, met 2, 3 en 4 slaapkamers en 2 badkamers, met terrassen, en de meeste met een fantastisch uitzicht op zee.

Voor meer comfort hebben de appartementen airconditioning warm/koud met warmtepomp, een extern thermisch isolatiesysteem, vloeren van imitatieporselein, moderne meubels en kledingkasten in elke kamer. De keukens worden volledig uitgerust opgeleverd met hoogwaardige apparatuur, waaronder een inductiekookplaat, RVS afzuigkap, oven en magnetron geïntegreerd in de kolom, evenals een RVS spoelbak en compact kwarts aanrechtblad.

Dit project onderscheidt zich door de focus op duurzaamheid en welzijn. De huizen zijn energiezuinig, met technologieën zoals aerothermische energieopslag die, naast de productie van warm water voor huishoudelijk gebruik, de verwarming via radiatoren voedt en airconditioning via kanalen, wat aanzienlijke energiebesparingen mogelijk maakt.

Als u op zoek bent naar wonen of investeren in een appartement van topkwaliteit, op een paar meter van de zee in een luxe urbanisatie dicht bij alle voorzieningen, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Hoogtepunten:
 • 2, 3 en 4 slaapkamer appartementen met 2 badkamers
 • terrassen
 • Fitnessruimte en binnenzwembad
 • Parkeren en bergingen
 • eerste kwaliteiten
 • Uitstekende locatie
 • duurzaam
ALI33030 Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Het gebied van Benalua Sur onderscheidt zich door de nabijheid van de zee en het centrum van Alicante. Het is een moderne en zeer aangename buurt om in te wonen en rond te lopen, met allerlei diensten, zoals supermarkten, apotheken, restaurants, bars en parken.

Dit kustgebied is booming en vestigt zich als een van de modernste in de stad Alicante, met nieuwe gebouwen en een uitstekende levenskwaliteit, en daarom is het een zeer goede kans voor investeerders.

Bekijk op kaart

ALI33030 Prijs vanaf 465.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace
Penthouse 469.750 € Available Vloer 2 3 2 107m² 24m²
Appartement 465.000 € Available Vloer 5 4 2 136m² 9m²

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now