ALI38345 Prijs vanaf 269.000 € Nieuwe ontwikkeling

ALI38345 Appartementen, Alicante ciudad, Alicante

 • Units available 4
 • Slaapkamers 2 & 3
 • Sizes from 92m²
 • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Alicante ciudad, Alicante beschikt over prijzen vanaf 269,000 €

Lucas Fox presenteert dit prachtige nieuwbouwproject, in een gebouw van topkwaliteit met een zwembad met uitzicht op zee, in de nieuwe wijk Benalua Sur, in het hart van Alicante. Benalua Sur is een van de modernste wijken van Alicante, op vijf minuten lopen van het centrum en twintig minuten van de jachthaven. In dit gebied heb je alle voorzieningen binnen handbereik zoals supermarkten, restaurants, parken en nog veel meer, in een prachtige omgeving met de Middellandse Zee aan je voeten.

Een van de beste ontwikkelaars in het gebied, die verschillende prijzen heeft gewonnen en samenwerkt met beroemde architecten, heeft de leiding gehad over de bouw ervan. De promotie biedt uitstekende diensten, zoals een overdekt zwembad en fitnessruimte, gemeenschappelijke parkeergelegenheid en optionele opslagruimten.

In dit project vind je woningen voor alle smaken, met twee, drie en vier slaapkamers, met twee badkamers en terrassen; de meeste met een fantastisch uitzicht op de zee.

Voor meer comfort hebben de appartementen airconditioning warm/koud met warmtepomp, een extern thermisch isolatiesysteem, vloeren van imitatieporselein, moderne meubels en kledingkasten in elke kamer. De keukens worden volledig uitgerust opgeleverd met hoogwaardige apparatuur, waaronder een inductiekookplaat, RVS afzuigkap, oven en magnetron geïntegreerd in de kolom, evenals een RVS spoelbak en compact kwarts aanrechtblad.

Dit project onderscheidt zich door de focus op duurzaamheid en welzijn. De huizen zijn energiezuinig, met technologieën zoals aerothermische energieopslag die, naast de productie van warm water voor huishoudelijk gebruik, de verwarming via radiatoren voedt en airconditioning via kanalen, wat aanzienlijke energiebesparingen mogelijk maakt.

Als u op zoek bent naar wonen of investeren in een appartement van topkwaliteit, op een paar meter van de zee in een luxe urbanisatie dicht bij alle voorzieningen, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Hoogtepunten:
 • 2, 3 en 4 slaapkamer appartementen met 2 badkamers
 • terrassen
 • Fitnessruimte en binnenzwembad
 • Parkeren en bergingen
 • eerste kwaliteiten
 • Uitstekende locatie
 • duurzaam
ALI38345 Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Het gebied van Benalua Sur valt op door de nabijheid van de zee en het centrum van Alicante. Het is een moderne en zeer prettige buurt om in te wonen en rond te lopen, die allerlei diensten biedt, zoals onder andere supermarkten, apotheken, restaurants, bars en parken.

Dit gebied aan de kust is booming en consolideert zich als een van de modernste in de stad Alicante, met nieuwe gebouwen en een uitstekende levenskwaliteit, dus het is een zeer goede kans voor investeerders.

Bekijk op kaart

ALI38345 Prijs vanaf 269.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace
Appartement 336.000 € Available Vloer 2 3 2 113m² 11m²
Appartement 423.000 € Available Vloer 3 4 2 124m² 13m²
Appartement 269.000 € Available Vloer 4 2 2 92m² 9m²
Appartement 386.000 € Available Vloer 5 3 2 113m² 11m²
Appartement 487.000 € Available Vloer 6 3 2 90m² 42m²

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now