ALI44803 Prijs vanaf 534.000 € Nieuwe ontwikkeling

ALI44803 Huizen / Villa's, Playa Muchavista, Alicante

  • Completion Q4 2025
  • Units available 3
  • Slaapkamers 3 & 4
  • Sizes from 212m²

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in Playa Muchavista, Alicante beschikt over prijzen vanaf 534,000 €

De visie achter Villas de la Font is om een harmonieuze samensmelting van architectuur, technologie, design en energie-efficiëntie aan te bieden, waardoor u het beste op het gebied van innovatie en eersteklas materialen en afwerkingen krijgt. Het resultaat is een select assortiment woningen die niet alleen esthetische charme uitstralen, maar ook efficiëntie en stijl voorop stellen. Deze villa's zijn zorgvuldig ontworpen om elk facet van uw levensstijl naar een hoger niveau te tillen. Perfect voor ontspanning en vrije tijd, maar toch uitgerust om aan de eisen van uw professionele leven te voldoen.

Deze speciale huizen hebben een eigen zwembad en een prachtige tuin, rustig en zonder buren, direct naast de deur.

Bij het ontwerp van deze huizen gaat het niet alleen om hoe ze eruit zien, maar om jou gelukkig maken en je het soort leven geven waar je van droomt.

Er zijn verschillende soorten huizen waaruit u kunt kiezen:

  • Model 1: met drie slaapkamers, waarvan één op de eerste verdieping. Het is mogelijk om een kelder toe te voegen.
  • Model 2: met drie slaapkamers op de tweede verdieping. Het is mogelijk om een kelder toe te voegen.
  • Model 3: met vier slaapkamers en uitzicht op zee.
  • Bijzonder Huis 1: Dit is bijzonder omdat het in twee aparte delen kan worden verdeeld. Je kunt in het ene gedeelte wonen en het andere verhuren, of beide doen. Dit is geweldig voor mensen die willen investeren.
  • Bijzonder Huis 2: Dit huis heeft een andere uitstraling en uitzicht op zee. De manier waarop het op het land is opgezet, maakt het echt uniek en het bevindt zich op een van de beste plekken in het hele gebied.

Het is ook mogelijk om uw huis op maat te maken, bijvoorbeeld door zonnepanelen, vloerverwarming of meubels en decoratie toe te voegen.

Kortom prachtige nieuwbouwwoningen die een uitstekende woonkwaliteit bieden op de juiste plek: dichtbij de stad, scholen, strand en winkels.

Bel ons vandaag nog om een bezoek te regelen.

ALI44803 Nieuwe ontwikkeling

Ligging

La Font is een charmante en karakteristieke wijk van Alicante. Het is meer dan alleen een woonwijk; het is een oase van rust met een gastvrije, gezinsvriendelijke sfeer die een rustgevende ontsnapping biedt aan de drukte van het stadscentrum.

De overvloed aan groene ruimtes, van parken tot met bomen omzoomde lanen, is een kenmerk van La Font. Deze natuurlijke oase nodigt bewoners uit om ontspannende wandelingen te maken, deel te nemen aan buitenactiviteiten of gewoon te ontspannen te midden van de weelderige omgeving.

Dagelijkse benodigdheden zijn gemakkelijk binnen handbereik, dankzij een scala aan lokale winkels, supermarkten, bakkerijen en uitnodigende cafés die verspreid over de buurt te vinden zijn. Dit zorgt ervoor dat bewoners gemakkelijk toegang hebben tot alle voorzieningen.

Met uitstekende vervoersverbindingen sluit La Font naadloos aan op andere delen van Alicante. Bussen zijn direct beschikbaar, waardoor het doorkruisen van de stad een fluitje van een cent is. Bovendien zijn essentiële voorzieningen zoals gezondheidszorgfaciliteiten, scholen en apotheken handig dichtbij, wat het algehele woongemak in deze charmante buurt vergroot.

Afhankelijk van waar u zich in La Font bevindt, wordt u mogelijk getrakteerd op een adembenemend uitzicht op het stadsbeeld, de sprankelende Middellandse Zee of de majestueuze nabijgelegen bergen. Deze natuurlijke schoonheid versterkt de allure van het gebied en voegt een extra laag betovering toe aan deze fascinerende omgeving.

Voor gezinnen met kinderen zijn er verschillende internationale scholen binnen handbereik, waarvan het Franse Lyceum de dichtstbijzijnde is.

Bekijk op kaart

ALI44803 Prijs vanaf 534.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte
Villa 534.000 € Available 3 3 212m²
Villa 564.000 € Available 3 3 220m²
Villa 664.000 € Available 4 3 251m²

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now