Uitverkocht
Alma-de-Huertas Prijzen op aanvraag Nieuwe ontwikkeling
14 afbeeldingen beschikbaar
Alma-de-Huertas Prijzen op aanvraag Nieuwe ontwikkeling

Alma de Huertas Huizen / Villa's, Palacio de Congresos, Valencia

Alma de Huertas Huizen / Villa's, Palacio de Congresos, Valencia

Deze exclusieve ontwikkeling van nieuwbouwwoningen biedt zes moderne en ruime herenhuizen in de stad, allemaal met onafhankelijke toegang vanuit de openbare straat. Deze prachtige huizen hebben een groot privéterras en bieden toegang tot de gemeenschappelijke ruimte met een aantrekkelijk zwembad, de ideale ruimte om plezier te hebben en te ontspannen.

De huizen meten van 178 m² en zijn verdeeld over 2 verdiepingen en een kelder, met 4 slaapkamers, een eigen parkeerplaats en berging. Er is ook de mogelijkheid om een ​​vijfde slaapkamer in de kelder te creëren, afhankelijk van de behoeften van de klant, aangezien er hier ook natuurlijk licht is.

De huizen zijn zorgvuldig ontworpen om natuurlijk daglicht en ruimtegebruik te maximaliseren. In het daggedeelte, functie open ruimten met grote ramen die eerst plaats maken voor een privéterras en vervolgens naar de gemeenschappelijke ruimte waar het zwembad zich bevindt.

Deze prachtige huizen zijn ideaal voor gezinnen die in de stad willen zijn, met alle voorzieningen in dezelfde straat, maar dan met het comfort van een groot huis met een terras en groene zones.

Ligging

De residentiële ontwikkeling bevindt zich in een groeiend gebied van Benicalap, naast de parken Benicalap en Marxalenes, en zeer dicht bij het toekomstige nieuwe stadion van de Valencia Football Club en het Palacio de Congresos. Het ligt op een onovertroffen locatie, dicht bij de hoofdwegen (met directe toegang tot de Noord Boulevard), bussen en een metrolijn, en op slechts 10 km van de luchthaven en het strand van Malvarrossa.

Bekijk op kaart

Alma-de-Huertas Prijzen op aanvraag Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Rental yield
Huis / Villa Gereserveerd n/a 4 3 178m² 21m² -
Huis / Villa Gereserveerd n/a 4 3 178m² 21m² -
Huis / Villa Gereserveerd n/a 4 3 178m² 21m² 4.11%
Huis / Villa Gereserveerd n/a 4 3 181m² 21m² 3.95%
Huis / Villa Gereserveerd n/a 4 3 263m² 30m² 4.24%
Huis / Villa Gereserveerd n/a 4 3 240m² 54m² -

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst