Alma-de-Huertas Laatste eenheden
Prijs vanaf €395,000 Nieuwe ontwikkeling

Alma de Huertas Huizen / Villa's, Palacio de Congresos, Valencia

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in Palacio de Congresos beschikt over prijzen vanaf €395,000 en huur rendement van 4%, 1 Huizen / Villa's beschikbaar

  • Units available 1
  • Slaapkamers 4
  • Sizes from 181m²
  • Rental yield up to 3.95%

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in Palacio de Congresos, Valencia beschikt over prijzen vanaf €395,000 en huur rendement van 4%

Deze exclusieve ontwikkeling van nieuwbouwwoningen biedt zes moderne en ruime herenhuizen in de stad, allemaal met onafhankelijke toegang vanuit de openbare straat. Deze prachtige huizen hebben een groot privéterras en bieden toegang tot de gemeenschappelijke ruimte met een aantrekkelijk zwembad, de ideale ruimte om plezier te hebben en te ontspannen.

De huizen meten van 178 m² en zijn verdeeld over 2 verdiepingen en een kelder, met 4 slaapkamers, een eigen parkeerplaats en berging. Er is ook de mogelijkheid om een ​​vijfde slaapkamer in de kelder te creëren, afhankelijk van de behoeften van de klant, aangezien er hier ook natuurlijk licht is.

De huizen zijn zorgvuldig ontworpen om natuurlijk daglicht en ruimtegebruik te maximaliseren. In het daggedeelte, functie open ruimten met grote ramen die eerst plaats maken voor een privéterras en vervolgens naar de gemeenschappelijke ruimte waar het zwembad zich bevindt.

Deze prachtige huizen zijn ideaal voor gezinnen die in de stad willen zijn, met alle voorzieningen in dezelfde straat, maar dan met het comfort van een groot huis met een terras en groene zones.

Alma-de-Huertas

Units in dit bouwproject

Type Status Vloer Distribution Woonoppervlakte Rental yield
Huis / Villa Gereserveerd n/a 4 Slaapkamers 3 Badkamers 178m², Terras 21m² -
Huis / Villa Gereserveerd n/a 4 Slaapkamers 3 Badkamers 178m², Terras 21m² -
Huis / Villa Gereserveerd n/a 4 Slaapkamers 3 Badkamers 178m², Terras 21m² 4.11%
Huis / Villa €395,000 n/a 4 Slaapkamers 3 Badkamers 181m², Terras 21m² 3.95%
Huis / Villa Gereserveerd n/a 4 Slaapkamers 3 Badkamers 263m², Terras 30m² 4.24%
Huis / Villa Gereserveerd n/a 4 Slaapkamers 3 Badkamers 240m², Terras 54m² -

Laatste eenheden

Ligging

De residentiële ontwikkeling bevindt zich in een groeiend gebied van Benicalap, naast de parken Benicalap en Marxalenes, en zeer dicht bij het toekomstige nieuwe stadion van de Valencia Football Club en het Palacio de Congresos. Het ligt op een onovertroffen locatie, dicht bij de hoofdwegen (met directe toegang tot de Noord Boulevard), bussen en een metrolijn, en op slechts 10 km van de luchthaven en het strand van Malvarrossa.

Google map

Volgende stap

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst