ALT42580 Prijs vanaf 595.000 € Nieuwe ontwikkeling

ALT42580 Huizen / Villa's, Finestrat, Costa Blanca

  • Units available 1
  • Slaapkamers 3
  • Sizes from 150m²
  • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in Finestrat, Costa Blanca beschikt over prijzen vanaf 595,000 €

Lucas Fox Altea heet u welkom in dit nieuwbouwproject met twaalf vrijstaande villa's gelegen in het pittoreske stadje Finestrat. Dit innovatieve woonproject combineert een moderne en minimalistische bouwstijl met duurzame kenmerken om een eigentijdse en milieuvriendelijke levensstijl te bieden.

Het project biedt drie typen woningen, elk met zijn eigen charme en onderscheidende kenmerken. De villa's hebben tussen de twee en drie slaapkamers, perfect om aan te passen aan verschillende gezinsbehoeften en tussen de twee en drie badkamers om comfort en privacy te bieden.

Elk van de twaalf villa's is zorgvuldig ontworpen om esthetiek en functionaliteit te combineren. De woningen hebben geometrische vormen en grote raampartijen waardoor er veel natuurlijk licht binnenvalt. Het minimalistische ontwerp benadrukt elegantie en eenvoud, om ruime en open ruimtes te creëren die zich aanpassen aan de behoeften en smaken van de bewoners.

Duurzaamheid staat centraal in dit project. Elk huis heeft een installatie van zonnepanelen op het dak, waardoor het mogelijk is om te profiteren van zonne-energie om het elektriciteitsverbruik te verminderen en de ecologische voetafdruk te minimaliseren.

Dit project is strategisch gelegen in een rustige omgeving, maar tegelijkertijd dicht bij de gemeenschappen en diensten van de stad, zoals restaurants, scholen, winkels en andere belangrijke toegangen.

Neem voor meer informatie contact op via e-mail op [email protected] of per telefoon op 0034 965 208 331.

ALT42580 Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Deze nieuwe promotie bevindt zich in de woonwijk Sierra Cortina, in Finestrat. Het gebied biedt rust in een omgeving omringd door mediterraan bos en zeer dicht bij alle noodzakelijke diensten, winkelcentra en stranden.

Het is de perfecte locatie, dicht bij de prachtige stranden van de omgeving, met restaurants, winkels en diverse bezienswaardigheden en activiteiten. Zo ligt het dichtbij diverse golfbanen, vier internationale scholen en meerdere 5-sterrenhotels, wat de bewoners een uitstekende levenskwaliteit garandeert.

Het is ook gunstig gelegen voor toegang tot Benidorm, dat op slechts acht minuten afstand ligt, en de internationale luchthaven van Alicante ligt op slechts 50 kilometer afstand via de snelweg AP-7.

Bekijk op kaart

ALT42580 Prijs vanaf 595.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Tuin Floor plan
Villa 595.000 € Available Vloer 2 3 3 150m² 26m² 200m² Floor plan

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now