Komt binnenkort
ALT46130 Prijs vanaf 319.000 € Nieuwe ontwikkeling

ALT46130 Appartementen, Calpe, Costa Blanca

  • Completion Q4 2026
  • Units available 2
  • Slaapkamers 2 & 3
  • Sizes from 75m²

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Calpe, Costa Blanca beschikt over prijzen vanaf 319,000 €

Lucas Fox presenteert deze nieuwbouwontwikkeling met in totaal 38 appartementen verdeeld in een prachtig gebouw van 10 verdiepingen in het hart van Calpe, een emblematische kustenclave die fascineert door zijn natuurlijke schoonheid en tijdloze charme.

De actie biedt verschillende typen woningen aan, met verschillende afmetingen en indelingen: van ruime appartementen met twee slaapkamers en twee badkamers met een oppervlakte van 75 m², tot appartementen met drie slaapkamers en twee badkamers met een oppervlakte van 90 m². Er worden zelfs twee indrukwekkende penthouses aangeboden van ruim 250 m². Alle verdiepingen zijn zorgvuldig ontworpen om vanuit elke ruimte een panoramisch uitzicht op zee te bieden.

Elk detail van de appartementen is ontworpen met elegantie en functionaliteit in gedachten. De binnenruimtes bieden een moderne en gastvrije stijl, met een ontwerp dat de binnenkomst van natuurlijk licht maximaliseert en een gevoel van ruimtelijkheid biedt. De intelligente verdeling creëert een harmonie tussen privé- en sociale ruimtes, om gasten te kunnen ontvangen, zonder de privacy te verliezen.

De urbanisatie biedt een exclusieve woonervaring met uitzonderlijke voorzieningen, zoals een gemeenschappelijk zwembad, omgeven door weelderige, zorgvuldig onderhouden tuinen die voor veel rust zorgen. Daarnaast wordt er een volledig uitgeruste fitnessruimte aangeboden, ideaal om in vorm te blijven.

De oplevering van deze appartementen staat gepland voor het tweede kwartaal van 2026, zodat u uw vervolgstappen perfect kunt plannen. Neem contact op voor meer informatie over deze bevoorrechte huizen aan het strand.

Hoogtepunten:

  • Appartementen en penthouses met 2 en 3 slaapkamers
  • Panoramisch uitzicht op zee
  • Modern ontwerp
  • Gemeenschappelijke zones
ALT46130 Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Deze ontwikkeling is gelegen in Calpe, aan de Middellandse Zeekust, die natuurlijke schoonheid en een charmante sfeer biedt. Dit kustgebied biedt gemakkelijke bereikbaarheid voor haar inwoners en bezoekers, met de internationale luchthaven van Alicante op slechts 70 kilometer afstand. De iconische fijne zandstranden, de emblematische Peñón de Ifach en de charmante oude binnenstad zorgen samen voor een unieke ervaring.

Bekijk op kaart

ALT46130 Prijs vanaf 319.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Floor plan
Appartement 319.000 € Available Vloer 6 2 2 75m² 15m² Floor plan
Appartement 346.000 € Available Vloer 6 3 2 88m² 18m² Floor plan

KOMT BINNENKORT: Het project staat nog niet te koop. Contacteer ons voor meer informatie.

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now