ALT48332 Prijs vanaf 348.000 € Nieuwe ontwikkeling

ALT48332 Huizen / Villa's, Altea Town, Costa Blanca

  • Completion Q1 2025
  • Units available 5
  • Slaapkamers 3
  • Sizes from 120m²
  • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in Altea Town, Costa Blanca beschikt over prijzen vanaf 348,000 €

Lucas Fox presenteert dit indrukwekkende gesloten nieuwbouwproject dat bestaat uit zes unieke villa's, in een rustige en privéomgeving in La Nucia, een ideale plek voor wie op zoek is naar een rustige en comfortabele omgeving, in het midden van een natuurlijke enclave, maar met moderne gemakken. Het project is omgeven door dennenbossen en biedt vanuit elke villa een prachtig uitzicht op de bergen.

La Nucia biedt tal van voordelen, zoals een sportstad met het grootste sportcomplex van Europa, een schone en ordelijke stad met overvloedige vegetatie en een verscheidenheid aan diensten.

Elke villa ligt op een eigen perceel van 300 m² en biedt ruimte om optimaal van het buitenleven te genieten. De woningen hebben een modern en elegant ontwerp en zijn zorgvuldig ontworpen om aan de behoeften van het hedendaagse leven te voldoen.

Het daggedeelte heeft een lichte woon-eetkamer en een open keuken, volledig uitgerust en met een avant-garde design. Deze ruimte heeft grote ramen van vloer tot plafond, die veel natuurlijk licht binnenlaten en toegang geven tot buiten. Het nachtgedeelte bestaat uit drie slaapkamers en twee badkamers.

Het is echter de moeite waard om het privézwembad in elk van de huizen te benadrukken, waar u kunt afkoelen en ontspannen onder de warme mediterrane zon.
Bovendien beschikt de woning over een hoogwaardige afwerking en zorgvuldig geselecteerde details om maximaal comfort en stijl te garanderen. Deze villa's bieden een uitzonderlijke levensstandaard in een exclusieve en veilige omgeving.

Kortom, deze gated community biedt de perfecte balans tussen elegantie, comfort en privacy in een idyllische omgeving, met prachtige villa's, elk met een eigen privézwembad.

Neem contact op voor meer informatie.

Hoogtepunten:

  • Villa's met 3 slaapkamers
  • Tuin
  • Prive zwembad
  • Modern ontwerp
  • Geweldige kwaliteiten
ALT48332 Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Het charmante stadje La Nucia ligt aan de zonnige Costa Blanca, die geniet van een mediterraan klimaat, beïnvloed door de unieke omgeving. La Nucia wordt beschut door de hoge bergen van Aixorta en profiteert van een relatieve hoogte die temperatuurveranderingen verzacht, waardoor een milder en aangenamer klimaat ontstaat.

La Nucia biedt een aantal uitzonderlijke voordelen. Deze omvatten een uitstekende sportstad met het grootste sportcomplex van Europa, een schone en goed onderhouden stedelijke omgeving met overvloedige vegetatie en een breed scala aan diensten, van supermarkten tot banken.

Bekijk op kaart

ALT48332 Prijs vanaf 348.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Floor plan
Villa 348.000 € Available 3 2 120m² Floor plan
Villa 348.000 € Available 3 2 120m² Floor plan
Villa 360.000 € Available 3 2 120m² Floor plan
Villa 360.000 € Available 3 2 120m² Floor plan
Villa 372.000 € Available 3 2 120m² Floor plan

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now